ΤΟ ''ΟΧΙ'' ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ

 
Κάποτε είχαν καλές σχέσεις, κοινωνικού τύπου. Κάποιος θα έλεγε πως είναι φίλοι, επειδή έκαναν παρέα, πολλές φορές είχαν συναντηθεί δημοσίως και ιδιαιτέρως. Η αλήθεια είναι πως ανάμεσα σε ανθρώπους του οικονομικού επιπέδου Μελισσανίδη και Μαρινάκη, ακόμα και με την απουσία επιχειρηματικών συγκρούσεων τους, δεν παίζει φιλία. Άγνωστο πράμα αυτό
 Όλα άλλαξαν όταν οι δυο τους έμπλεξαν τα μπούτια τους στη μπάλα. Απίστευτα πράγματα είπε ο ένας για τον άλλον. Ο ένας σε βάρος του άλλου. Δημοσίως. Στα ίσα. Χοντρά.  Άνευ υπαινιγμών. 
Τελικά, όπως αναμενόταν ο Μαρινάκης με δικαιολογίες αστείες, που δεν στέκονται δημόσια, αρνήθηκε να παραστεί στη γιορτή της ΑΕΚ, στα επίσημα εγκαίνια του νέου γηπέδου. Σε μια ιστορική για το ποδόσφαιρο ημέρα. Και να σκεφτεί κανείς πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει και το θεσμικό ρόλο του προέδρου της διοργανώτριας του πρωταθλήματος. 
Ο Μελισσανίδης είναι αντίπαλος. Του Μαρινάκη αντίπαλος. Αυτόν, τον Μελισσανίδη φοβάται το αφεντικό του Ολυμπιακού, που κάθε χρόνο έχει στόχο να παίρνει το πρωτάθλημα. Δεν υπολογίζει κανέναν άλλον ο Μαρινάκης, εκτός τον Μελισσανίδη. Όχι ακριβώς την ΑΕΚ, αντίπαλος είναι το πρόσωπο. Ο Μελισσανίδης. Γιατί; Επειδή ο του Ολυμπιακού που μπήκε στο κόλπο πριν επανέλθει στα της ΑΕΚ ο Μελισσανίδης, γνωρίζει πολύ καλά τι εστί ο αποκαλούμενος και τίγρης.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΤΟ ΑΛΛΟ