ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ...

 
Λιγοστές αποδοκιμασίες ακούστηκαν στη μεγάλη γιορτή της ΑΕΚ, στην πιο μεγάλη της Ιστορίας της, σε βάρος του Ντούσαν Μπαγεβιτς. Του Βόσνιου πρώην ποδοσφαιριστή και προπονητή. Της περισσότερο σπουδαίας γηπεδικής φυσιογνωμίας της ομάδας, με τίτλους τόσο σαν ποδοσφαιριστής, όσο και σαν προπονητής.
Ο καθένας, βέβαια, έχει το ελεύθερο, μάλιστα στην ελευθεριότητα του χώρου, του γηπέδου, να βρίσει, να χλευάσει, να πανηγυρίσει, να αποθεώσει. 
Το νέο γήπεδο κόβει το κέφι σε πολλούς να παρεκτραπούν! Ήταν κι άλλοι που δεν γουστάρουν τον Μπάγεβιτς, δεν ξεχνούν ότι το 1996, αυτός ο απόλυτα ταυτισμένος με τη φανέλα της ΑΕΚ έκανε την... προδοσία να πάει στον Ολυμπιακό. Αν η ΑΕΚ ήταν ακόμα στα παλιά, στο παλιό γήπεδο, ακόμα και σήμερα δεν θα την χαρίζανε στον Μπάγεβιτς. Οι πολύ περισσότεροι αεκτζήδες, απ' αυτούς που τα έβαλαν με τον Μπάγεβιτς.
Οι αλητείες. οι ακρότητες της εξέδρας περιορίζονται, σχεδόν μηδενίζονται, όταν το γήπεδο είναι κυριλάτο. Όσο περισσότερο πολυτελείας είναι το γήπεδο, τόσο τα έκτροπα των θεατών, ακόμα και των χασισωμένων, είναι... δύσκολο να εκδηλωθούν. 
Διαβαστε ακομα:

ΤΟ MAGNUM OPUS ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ