Η ΑΕΚ 4 - 1 ΟΝΕΙΡΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

 
Δεν υπήρχε πιο ταιριαστή εμφάνιση της ΑΕΚ απ΄ αυτή που πραγματοποίησε στην πρεμιέρα της στο νέο της γήπεδο. Απόδοση όνειρο η ΑΕΚ, την έβλεπες και δεν υπάρχει αμφιβολία πως ήταν μια... άλλη ομάδα. Καμία, μα καμιά σχέση με την γνωστή και πολυφερεμένη ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια. Με το αργό παιχνίδι της, εντελώς ξένο για ομάδα που θεωρείται αληθινά διεκδικήτρια του τίτλου
Από το πρώτο λεπτό η ΑΕΚ του νέου γηπέδου όρμησε χθες στο ματς και κυριάρχησε πέρα για πέρα. Χωρίς υπερβολή εξαφανίστηκε από το γήπεδο ο σκληροτράχηλος Ιωνικός. Ήταν μια ΑΕΚ επιθετική, με απίστευτο ρυθμό, και σε κάθε λεπτό επικίνδυνη να σκοράρει. Πραγματικά ήταν μια ιδανική απόδοση, όπως το απαιτούσε η γιορτινή μέρα και ο αποτρελαμένος κόσμος στις κερκίδες.
Το σκορ διαμορφώθηκε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Όταν σκόραρε ο Ιωνικός κι έτσι μείωσε σε 4 - 1. Και όσοι βλέπουν ψύχραιμα το ποδόσφαιρο σημειώνουν το γεγονός. Μια στιγμή αδυναμίας της ΑΕΚ και την πλήρωσε με γκολ του αντιπάλου. Ο άγραφος νόμος της μπάλας. Το πως και γιατί γίνονται οι εκπλήξεις.
Πρωταγωνιστεί για 90 η μια ομάδα, αλλά είναι άτυχη και η μπάλα δεν θέλει να μπει στα αντίπαλα δίχτυα. Μια φάση αρκεί να γίνει η ζημιά. 
Η ΑΕΚ, χθες μια ομάδα θαύμα, στο 93 έδειξε να βρίσκεται σε παράλυση, και ο Ιωνικός έκανε το γκολ με παίκτη αλλαγής. 
Ποια θα είναι η συνέχεια για την ΑΕΚ; Αυτό είναι το ερώτημα ουσίας. Η δεύτερη από χθες στη βαθμολογία ΑΕΚ θα είναι όπως χθες κόντρα στον Ιωνικό; Και πιθανότητα η ΑΕΚ να ήταν το ίδιο εκπληκτική με οποιονδήπατε άλλον αντύπαλο. Η ΑΕΚ θα είναι πάλι ομάδα για πρωτάθλημα, όπως χθες, έστω κι αν δεν κερδίζει. Αυτό είναι το ερώτημα.  
Διαβαστε ακομα:

ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ...