Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-3 ΗΠΙΕ ΦΑΡΜΑΚΙ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ Β' ΕΘΝΙΚΗΣ

 
Κι άλλη τριάρα ο Ολυμπιακός σε παιχνίδι ευρωπαϊκό, στο οποίο αναμενόταν να αγωνιστεί αποφασιστικά και αποτελεσματικά. Τυχερός χθες κόντρα στην Κάραμπάχ ο πρωταθλητής διότι έπεσε σε αντίπαλο δεύτερης διαλογής. Σίγουρα σε ομάδα η οποία πραγματοποίησε τη χειρότερη εμφάνιση της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τόσα λάθη και ποδόσφαιρο συνοικιακό ποιος. αλήθεια, να περίμενε από την έμπειρη Καραμπάχ;
Να, όμως, που ο Ολυμπιακός αυτή τη σαιζόν δέχθηκε μια ακόμα συντριβή, ένα ακόμα βαρύ σκορ, χωρίς να σκοράρει πάλι. Αυτό, τελικά, συνέβη χωρίς πολλά λόγια. Τα πολλά λόγια τα ακούσαμε και τα χορτάσαμε πριν από το ματς. Στο γήπεδο ο ακριβοπληρωμένος θίασος του Ολυμπιακού κατέδειξε πάλι τις ολοφάνερες αδυναμίες του.
Ούτε μια στιγμή μ΄ αυτή την ομαδίτσα, μ΄αυτή την Καραμπάχ στην πιο κακή της μέρα, ο Ολυμπιακός δεν πήρε τον έλεγχο του αγώνα. Σπασμωδικές προσπάθειες, προκειμένου να εκβιαστεί το γκολ, όχι να έρθει με ορθολογικό ποδόσφαιρο. Πέρα από το σκορ, το 3 - 0, που ίσως ήταν 2 - 0 ή 4 - 0 ο Ολυμπιακός βαρύνεται διότι δεν επιβλήθηκε σε βάρος μιας αντιπάλου εύκολης και ανίσχυρης. Μιας Καραμπάχ που δεν πατούσε καλά.στο Καραϊσκάκη.
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΡΙΤΗ ΗΤΤΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ...