Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΑΣΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ... ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ..

 
Ο Ολυμπιακός χάνει και στο Καραϊσκάκη. Και χάνει όχι μόνο από ξένες ομάδες, αλλά και από ελληνικές. Όπως χθες από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε να κερδίσει κάποιους μήνες μακριά από την Τούμπα. Ποτέ δεν είναι αργά... Στις καθυστερήσεις έχασε τη νίκη στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ και στη Λιβαδειά από τον Λεβαδειακό, με τον Ολυμπιακό αξιώθηκε στο ''2''. Πως, αλήθεια προέκυψε αυτό;
Ή ο Ολυμπιακός παραμένει ακόμα στο κακό φεγγάρι του ή δεν πήρε στα σοβαρά τον ΠΑΟΚ. Ένα από τα δυο. Στο ποδόσφαιρο είναι δύσκολο να είναι κανείς απόλυτος στην κρίση του.Πολύ περισσότερο όταν χθες ο ΠΑΟΚ τα κατάφερε παρά τις αδυναμίες του να αντισταθεί στην επιθυμία του Ολυμπιακού να ανατρέψει το σκορ. 
Αυτός ο ΠΑΟΚ, ο νικητής εκτός έδρας του πρωταθλητή, δεν πείθει ότι είναι πράγματι ικανός να διεκδικήσει τον τίτλο. Αυτό έχει σημασία, ότι δεν είναι ομάδα εμπιστοσύνης, κι όχι η διαφορά των εννέα βαθμών από την κορυφή. 
Τα λέμε σήμερα αυτά. Αύριο δεν αποκλείεται να λέμε άλλα διότι θα ισχύουν άλλα πράγματα, όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ. Για όλες τις ομάδες, τα αστέρια στον ουρανό, για όσους τα διαβάζουν, να δείχνουν θετικά ή αρνητικά πράγματα. Το πρωτάθλημα τούτης της περιόδου θα κοπεί στη μέση στις μέρες του μουντιάλ κι αυτό είναι ένα γεγονός που θα σταθεί ευνοϊκά ή όχι σε κάποιες ομάδες.
Ο Ολυμπιακός έχει πληθώρα ποδοσφαιριστών, κι αυτός είναι ένας λόγος κάθε φορά να παίζει με... ελλείψεις. Δεν χωράνε όλοι οι παικταράδες του στους ένδεκα. Κατανοητό αυτό. Χθες, όμως, ειδικά μια απουσία του κόστισε. Δεν χρησιμοποιήθηκε ο Πασχαλάκης, ο μέχρι χθες τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ. Με Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια ο ΠΑΟΚ δεν θα είχε σκοράρει.Με έξοδο θα είχε προλάβει την κεφαλιά του Παπασταθόπουλου που κατέληξε αυτογκόλ και θα είχε αποκρούσει το σουτ του Νάρεϋ στην κλειστή γωνία που έγραψε το 1 - 2.
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ Η ΜΑΝΤΕΨΙΑ