Η ΑΕΚ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

 
Κατ' αρχάς ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι. Δεν βλέπουμε τέτοιες ποδοσφαιρικές παραστάσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έλειψαν τα πολλά γκολ, αλλά και κανένα να μην έμπαινε, η αναμέτρηση των δυο αυτών συγκεκριμένων αντιπάλων δεν υποβαθμίζεται ποιοτικά, από πλευράς θεάματος. Και αγωνίας στα όρια του κινηματογραφικού θρίλερ.Έστω κι αν ο ΠΑΟΚ δεν απειλούσε.
Κυριαρχούσε η ένταση, και το κυνήγι του αποτελέσματος. Να κερδίσουμε, να μη χάσουμε. Ακριβώς η κρισιμότητα του αγώνα είναι που ανέβασε το ματς. Αυτή, η ''νευρικότητα'' που δεν έδινε κανένα περιθώριο για χαλαρότητα και σκοπιμότητες που αφαιρούν, όρισε τον πυρετό στο ντέρμπυ ΑΕΚ -ΠΑΟΚ. 
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ γνώριζαν πολύ καλά πως οι συνάδελφοι της ΑΕΚ δεν θα αποζητούσαν απλά τη νίκη. Επειδή είχαν και την ''υποχρέωση'' να κάνουν πάλι νίκη στο νέο γήπεδο. Δεν ξεχνιέται η κατάμαυρη παράδοση των 13 προηγούμενων αγώνων, όπου ο ΠΑΟΚ ή κέρδιζε ή δεν έχανε, ακόμα και στην ΑΘήνα..
Δεν είναι υπερβολή να ισχυριστεί κανείς ότι η ΑΕΚ, σε κάποιο βαθμό,...συνέβαλε να εκτιναχθεί ιστορικά ο ΠΑΟΚ την τελευταία πενταετία. Πελάτης του ΠΑΟΚ εξελίχθηκε η ΑΕΚ κι αυτό τελείωσε χθες. Με το 2-0, ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.
Διαβαστε ακομα:

ΟΙ ΕΛΕΕΙΝΕΣ ΦΑΤΣΕΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ