ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΗΤΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ

 
Στη φωτογραφία πανηγύρι μετά την νίκη της Σαουδικής Αραβίας σε βάρος της Αργεντινής. Και να ήξεραν την αλήθεια, πάλι θα θριαμβολογούσαν με τα λάβαρα ψηλά οι φουκαράδες. Ποια αλήθεια; Λέω την ανοησία με την οποία κάποιοι πολύ, μα πολύ προχωρημένοι έδωσαν την που... εξήγηση στην έκπληξη, στην ήττα των παικταράδων της Αργεντινής, Ότι δεν ήταν κανονική ήττα, Τι ήταν;
Οι Αργεντίνοι κάθισαν κι έχασαν σκόπιμα διότι σκοπεύουν να επιστρέψουν στην ηρωϊκή πατρίδα με την κούπα αγκαλιά. Βέβαια. Ό,τι κουταμάρα θες την φας στη μάπα. Τζάμπα είναι. Την αμολάνε και ξέρουν πως στην αγορά πουλάει. Δεν πέφτουν φάπες στους ξυπνητζήδες. Στους πονηρούς, που το μυαλό τους δουλεύει και πιάνει πουλιά στον αέρα.
Για να μη συναντήσει, λοιπόν, την Βραζιλία στα... ημιτελικά η πονηρή και φιλόδοξη Αργεντινή άφησε την Σαουδική Αραβία να χαρεί τη νίκη. Σενάριο συνωμοσίας; Όχι, καλέ, η αλήθεια στο φως. 
Αύριο Σάββατο η Αργεντινή αντιμετωπίζει το Μεξικό. Και τι θα γίνει; Μια ακόμα ήττα για να τελειώσει οριστικά το μουντιάλ από τα πόδια των αληταράδων. Να γλυτώσουν την ταλαιπωρία. Ένα ακόμα σενάριο ποδοσφαιρικής φαντασίας, μάλιστα αποκαλυπτικό πριν ακόμα πέσει η δεύτερη μάπα.
Διαβαστε ακομα:

ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ