Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ, Η ΚΡΟΑΤΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ

 
Η Αργεντινή 3 - 0; Απίστευτο! Καμιά σχέση με την εικόνα του αγώνα. Κι όμως κέρδισε, πέρασε θριαμβευτικά στον τελικό του μουντιάλ η Αργεντινή, η οποία θα μπορούσε να τελειώσει και με 4 - 0.
Μιλάμε για ποδόσφαιρο, όπου όλα γίνονται και τίποτα δεν αποκλείεται. Η Κροατία ήταν αυτή που οδηγούσε και η Αργεντινή που ακολουθούσε. Αυτό ήταν το σκηνικό. Οι μεν Κροάτες δεν έφταναν ποτέ ούτε καν στην ευκαιρία, οι δε Αργεντινή περίμεναν στη στροφή. Στη γωνία για να εκμεταλλευθούν ό,τι παρουσιαστεί στο δρόμο τους.
Αυτός που δεν ήταν στο γήπεδο , που δεν είδε το ματς απο την τηλεόραση θα φαντάζεται πράγματα που δεν έγιναν στο χορτάρι. Και θα νομίζει ότι η Αργεντινή διέλυσε τον αντίπαλο. Τον ισοπέδωσε. Αν το παιχνίδι τελείωνε 0- 0 δεν θα μιλούσε για καμιά έκπληξη, για καμιά αδικία.
Βεβαίως η Αργεντινή πέρασε με την αξία της. Άλλο αυτό. Στο φινάλε η μεγάλη θριαμβεύτρια του μουντιάλ είναι ήδη η Κροατία, για να κάνουμε ταμείο. Η Κροατία, φιναλίστ του μουντιαλ 2018, σ' αυτή τη φάση έφτασε στους ''4''. Που είναι η Ιταλία και η Γερμανία, η Βραζιλία και η Ισπανία; Πίσω από την Κροατία είναι. Έχασε χθες η Κροατία αλλά πέτυχε να επιβεβαιώσει το μέγεθος της σε μια ακόμα τοπ διεθνή διοργάνωση.  
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ, ΡΕ, ΓΑΜΩΤΟ!...