Η ΓΑΛΛΙΑ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

 
Όποιος διαβάσει την Ιστορία του Μαρόκου αντιλαμβάνεται γιατί όσα ταλέντα στο ποδόσφαιρο και να βγάλει πάντα θα έχει ένα κόμπλεξ απέναντι στις κυρίαρχες δυνάμεις, έστω κι αν αυτές δεν είναι πλέον πρωταγωνίστριες στον πλανήτη... Μπαίνανε μέσα στον Μαρόκο ως κατακτητές οι Ισπανοί και το επόμενο επεισόδιο δεν ήταν να τους διώχουν οι ντόπιοι. Το λόγο έπαιρναν οι Γάλλοι, που μπουκάριζαν στο Μαρόκο και γινόντουσαν αυτοί τα αφεντικά... Ποια ήταν η συνέχεια; Ερχόταν η σειρά της Ισπανίας να πάρει τη θέση της Γαλλίας στο Μαρόκο...
Ποιο Μαρόκο! Ό,τι έκαναν ή δεν έκαναν οι ξένοι εισβολείς, Γάλλοι και Ισπανοί... Στο μουντιάλ του Κατάρ το Μαρόκο απέκλεισε τους Ισπανούς, αλλά κόντρα στους ανώτερους Γάλλους τα κακάρωσε,,, Για τρίτο σερί ματς στο Κατάρ οι Μαροκινοί δεν κατάφεραν να πετύχουν περισσότερο από ένα γκολ. Πως να αποκλείσουν τους παγκόσμιους πρωταθλητές του 2018; Με την... κατοχή της μπάλας; Ποια κατοχή!
Δεν την κέρδισαν την κατοχή οι Μαροκινοί, τους την παραχώρησαν οι Γάλλοι. Στην πραγματικότητα ένοιωθαν τόσο σίγουροι οι Γάλλοι για την πρόκριση, που δεν χτύπησαν τον ημιτελικό. Δεν ήθελαν να ξοδεύσουν δυνάμεις... εν όψει τελικού κι άφησαν στους Μαροκινούς να κάνουν παιχνίδι. Τους βοήθησε και το γκολ, το 1 - 0 από τα αποδυτήρια. 
Μεγάλη ομάδα η Γαλλία χωρίς την... επιθυμία να το δείξει. Να το αποδείξει. Αντίθετα, το Μαρόκο ήταν αυτό που είχε την ανάγκη να δικαιολογήσει την παρουσία του στους ''4''. Άνιση δουλειά κόντρα στην Γαλλία. 
Διαβαστε ακομα:

ΜΕ ΚΕΡΔΗ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΚ!