ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΓΚΟΛ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ

 

Στο τελευταίο λεπτό σκοράρει η ομάδα. Μόνον; Και στις καθυστερήσεις διαμορφώνεται το αποτέλεσμα. Μόνον; βλέπουμε γκολ, αλλά και πέναλτυ να δίνεται στα τελειώματα, αφού περάσει το ενενηντάλεπτο. Να ήταν μονάχα σ' ένα, μονάχα σε δύο παιχνίδια, δεν θα κάναμε κουβέντα.

Τι συμβαίνει; Φως φανάρι η δουλειά. Φταίει το λάθος. Το λάθος στην άμυνα. Νόμος! Ποτέ το γκολ δεν μπαίνει επειδή ο επιθετικός είναι υψηλή κλάση. Ποτέ! Στην οργανωμένη άμυνα δεν μπορεί να σκοράρει ο μεγαλύτερος παικταράς της γης.

Νόμος! Και ο μέτριος κυνηγός θα βάλει γκολ αν μαλακιστεί η αντίπαλη άμυνα. Όχι όλη η άμυνα, φτάνει ένας να κάνει τη γκέλα και εκμεταλλευθεί τη φάση ο αντίπαλος.

Προσοχή. Το προσωπικό λάθος ενός μπακ προκαλεί αναταραχή σ' όλη την άμυνα. Χάνει την ισορροπία της, την αρμονία της, διότι όλο και κάποιος συμπαίκτης θα προστρέξει να μπαλώσει το λάθος.
Και γιατί γίνονται λάθη στα μουντιάλ, και στα μεγάλα παιχνίδια γενικά, με συνέπεια να προκύπτουν ''τζαμπατζήδικα'' γκολ; Λόγω κόπωσης! Μην το ψάχνεις παραπέρα. Η γαμημένη κούραση προδίδει την άμυνα.
Στη φώτο, από το 2-2 Αργεντινής - Ολλανδίας. Οι συμπαίκτες του Μέσι προηγήθηκαν πάλι 2 -0 και οι Ολλανδοι ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις της κανονικής διάρκειας.
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ