ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΑΤΑΝΕ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ

 
Ας σταθούμε στην Γερμανία. Αποκλείστηκε πάλι σε μουντιάλ από τους ''16''. Φως φανάρι η δουλειά. Έπαιξε μια «αδιαφορία» στους παίκτες της εθνικής Γερμανίας. Γιατί να τα δώσουν όλα, όταν και με λιγότερες στροφές, με χαμηλότερες πτήσεις ήλπιζαν να περάσουν από τους ομίλους. Κι αν δεν προκριθούν, τι έγινε! Πρόβλημα κυβερνητικό; Μήπως θα εγκαταλείψει το ευρώ και θα επιστρέψει στο μάρκο η Γερμανία;

Γερμανία είναι, θα πεις, άρα έχει υποχρέωση να τα δώσει όλα για να πάρει την πρωτιά. Σύμφωνοι. Από την άλλη επειδή είναι Γερμανία δεν έχει να αποδείξει κάτι. Και οι παίκτες της γνωρίζουν πως μετά το μουντιάλ δεν θα πάνε διακοπές. αλλά θα επιστρέψουν στο πρωτάθλημα. 

Όχι μόνον στους Γερμανούς, σ' όλους τους ακριβοπληρωμένους παίκτες της Ευρώπης, των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης, τους βαράει το ίδιο πρόβλημα. Η κόπωση. Στη φώτο, από την ήττα 2 -1 της Γερμανίας στο πρώτο παιχνίδι της στο Κατάρ από την Ιαπωνία.

Στόχος να πάρουμε το μουντιάλ, αλλά άμα έρθει, ήρθε. Δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Επαγγελματίες είμαστε, κάναμε τη δουλειά μας στο πρωτάθλημα, στο κύπελλο Ευρώπης, ε, αν έχουμε ακόμα καύσιμα θα δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε στο Κατάρ. Αν μας παίρνει να τα την βγάλουμε μέχρι το τέλος.

Διαβαστε ακομα:

ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ