Η ΚΑΦΡΙΛΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ FAKE ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΘΟΛΩΝΕΙ...

 

Δεν έχει μία στην τσέπη, αλλά θαρρεί πως είναι πλούσιος, σκαφάτος και με καταθέσεις στην τράπεζα. Τι σόι μαλάκας είναι τούτος; Να τη βγάζει κάθε μέρα με φασόλια και να νομίζει ότι η κυρά του σερβίρει στο τραπέζι του πουλιού το γάλα. Να ‘ναι εδώ και 17 χρόνια καραφλός και να ζητάει κούρεμα στο look Ρονάλντο από το κομμωτήριο της γειτονιάς Litsa' s στούντιο.

Τελείωσε το ματς κόντρα στην αγγλική ομάδα και τα ελληνόπουλα στην κερκίδα το ‘ριξαν στους… πανηγυρισμούς. Απίθανο! Δεν ήταν στο γήπεδο; Ήταν και παραήταν. Nα, που δεν είδαν ότι η ομαδάρα τους έμοιαζε μ’ ένα τσουβάλι χάλια. Και δεν βλεπότανε.
Οι Άγγλοι οπαδοί (φώτο) στο τέλος καταχειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές τους. Παρά τον αποκλεισμό. Γιατί; Επειδή αγαπάνε την ομαδούλα τους. Επειδή αγαπάνε το ποδόσφαιρο. Επειδή αυτό που περιμένουν είναι η αγωνιστικότητα των ποδοσφαιριστών. Όποιοι φοράνε τη φανέλα με το σήμα του κλαμπ να τα δίνουν όλα. Να προσπαθούν μέχρι το τελευταίο λεπτό. Σε δεύτερη μοίρα το αποτέλεσμα. Η νίκη, η πρόκριση. Η αποτυχία, ο αποκλεισμός.

Ο γάβρος, όμως, και ο βαζέλος, ο κάθε Έλληνας τυφλά φανατικός οπαδός, στέκεται στο αποτέλεσμα. Μόνο. Ας ήρθε η νίκη και πούστικα. Βρώμικα. Με τη βοήθεια της διαιτησίας. Λόγω καντεμιάς του αντιπάλου. Η ομάδα είναι λίγη, όμως αφού κοιμήθηκε ο θεός και πήρε αποτέλεσμα, έχουμε ομαδάρα. 

Θεός ο οπαδός μέχρι τη ρεβάνς. Ποιος τον έπιανε στον ουρανό που βρέθηκε. Στ’ αστέρια. Τρισευτυχισμένος. Και μόλις μετά από δυο ώρες, από τη μια στιγμή στην άλλη, έγινε πτώμα. Νοκ- άουτ. Όλα γύρω του έγιναν διαφορετικά. Άλλαξαν όλα.

Απέτυχε η ελληνική ομάδα στο champions league. Πάτος. Και λοιπόν; Ζούμε το όνειρο, λένε. Μεταξύ μας δεν το λένε όλοι οι οπαδοί τη ομάδας. Η μάζα των οπαδών. Η συντριπτική πλειοψηφία δεν έχει συμπεριφορά όχλου. Έλα, όμως, που βγαίνει στη σέντρα η κουλτούρα του πρεζάκια οπαδού. Μ’ αυτόν επικοινωνούν τα ΜΜΕ.

Το ΄χω πει. Ο τζογαδόρος, λέω ειδικά για τον χωρίς πολλά χιλιόμετρα, δέχεται την οργανωμένη επίθεση των opinion makers της συμφοράς που έχουν ανοικτό καθημερινό νταραβέρι με την καφρίλα της εξέδρας. Και φτιάχνουν fake σκηνικό που θολώνει την πραγματικότητα.

Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΑΤΑΝΕ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ