ΣΤΗ ΜΠΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΙΝΑΙ... ΑΒΑΤΟΝ

 
Θυμίζω ότι η Βραζιλία από τους ειδικούς θεωρούνταν το φαβορί στο Κατάρ. Ότι αυτή θα κατακτήσει το κύπελλο. Να προσθέσω ότι η ελβετική πολυεθνική τράπεζα επενδύσεων UBS Croup AG τα είχε βάλει κάτω και είχε προβλέψει ότι στο μουντιάλ της Ρωσίας θα παίξουν τελικό η Βραζιλία με την Ισπανία, και θα κερδίσουν οι νοτιοαμερικάνοι με 2 – 1. Η πρόβλεψη δεν ήταν αέρα πατέρα, αλλά με βάση μιας σειράς δεδομένων. Έπεσαν σε κάργα ανάλυση, και γαμώ την πυρηνικού τύπου μελέτη, όχι παίζουμε, και πριν ξεκινήσουν οι αγώνες στο προηγούμενο μουντιάλ, οι άνθρωπο τα... είδαν όλα.

Όταν λέμε όλα, εννοούμε όοοοοολα. Πως θα κάτσουν τα αποτελέσματα, ποιες ομάδες θα προκριθούν στα νοκ –άουτ και πως, τελικά, θα κληρώσει ο μεγάλος νικητής. Ειδικοί στις επενδύσεις τα άτομα, αλλά και από μπάλα δεν κολλάνε μπρίκια. Αφού έφτασαν να δίνουν τζάμι όλη την πορεία του έργου, μέχρι το ζευγάρι του τελικού.

Ρεζιλίκι της UBS Croup AG. Ο επενδυτικός κολοσσός Goldman Sachs, μιλάμε για θηρίο του πλανήτη, έκανε τη χοντρομαλακία να μπει στο άβατον των ποδοσφαιρικών προγνωστικών. Και έγκυρα και υπεύθυνα, με γαμώ την προχωρημένη τεχνολογία, είπαν κι αυτοί το ποίημα.
Στον τελικό του 2014 αντίπαλοι θα φτάσουν Βραζιλία – Γερμανία. Στη συνέχεια, όταν είχαν αρχίσει τα ματς, τα golden boys της Goldman Sachs, μετά από νέα υπερσύγχρονη επεξεργασία των δεδομένων, την έκαναν.. γυριστή. Μετά από νέα υπερσύγχρονη επεξεργασία των δεδομένων την έκαναν γυριστή. Πρόβλεπαν τελικό Βραζιλίας – Αγγλίας. Ούτε η μια, ούτε η άλλη έφτασαν στον τελικό.
Μόνο μια πρόβλεψη είχα κάνει εν όψει Κατάρ. Είχα αποκλείσει την Βραζιλία, που την είχαν πρώτο φαβορί στο μουντιάλ του 2022. Δεν έκανα άλλες προβλέψεις διότι χάλασε το εργαλείο μου και ο μάστορας μου είπε πως θα το φτιάξει μετά τους αγώνες.  
Διαβαστε ακομα: