ΤΟ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΚΟ ΔΟΞΑΣΤΙΚΟ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ

 
Λαμία - Παναθηναϊκός 4 - 1, ματσάκι κυπέλλουΕλλάδος, στις 21 Δεκεμβρίου 2017. Το ξεχάσαμε κιόλας; Ρεβάνς στις 10 Ιανουαρίου 2018, κερδίζουν με 1 -0 οι γηπεδούχοι και αποκλείονται από τους ''8'' του κυπέλλου. Είναι μία μεγάλη, μια ιστορική στιγμή θριάμβου και πανηγυρισμού των πράσινων νεολαίων κι όχι στο πέταλο της Θύρας 13. Χουλιγκάνοι κι όχι, σκουλαρικάτοι κι όχι, φανατικοί οπαδοί της Πανάθας ξερνάνε έναν οχετό ύβρεων, με λέξεις που δεν γράφονται, σε βάρος Γιάννη Αλαφούζου και Βασίλη Κωνσταντίνου. Δεν ξεχνούν στα μπινέλήκια να αναφέρουν κάτι και για τις μάνες του μεγαλομετόχου και του προέδρου της ΠΑΕ.

Καθόλου περίεργο που οι αξιοπρεπείς κύριοι παρά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού έδειχναν απέραντα ικανοποιημένοι κραδαίνοντας δοξαστικά το πράσινο κασκώλ. Γιατί να μην είναι ικανοποιημένοι, όπως προκλητικά έδειχναν, όταν οι ίδιοι θαρρούν πως είναι και δικό τους «επίτευγμα» ο αποκλεισμός. Γενικά, ότι έχουν κι αυτοί συμβολή στην αγωνιστική κατάντια της ομάδας.

Αλλοίμονο. Οι χούλιγκαν, οι οργανωμένοι, οι όπως θες να τους πεις, παίζουν ρόλο στην πορεία, στη μοίρα μιας ομάδας και, βέβαια, εκφράζουν λαό. Τον κυρίαρχο λαό, όπως λένε οι πολιτικοί. Τον μαχόμενο λαό για το καλό της ομάδας. Ποια η εξήγηση πορωμένοι οπαδοί με τα χνώτα άδολων αγωνιστών της παναθηναϊκοφροσύνης να ΄ναι τρισευτυχισμένοι με μια ακόμα ταπεινωτική αποτυχία. Ήταν η... ελπίδα ότι θα τα μαζέψει και θα ξεκουμπιστεί από την ομάδα ο καναλάρχης.
Ο προπονητής και οι παίκτες της νίκης χωρίς αντίκρυσμα: (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Αυλωνίτης (76' Πίσπας), Κουρμπέλης, Ινσούα, Χίλιεμαρκ, Τζανδάρης (57' Δώνης), Βιγιαφάνιες, Μουνιέ, Άλτμαν (58' Χατζηγιοβάνης), Μολίνς
Διαβαστε ακομα:

Η ΑΕΚ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,ΠΑΟΚ