ΑΜΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ Η ''ΕΜΠΝΕΥΣΗ'', ΤΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ!

 
Το ''βλέπεις''; Ε, αν το ''βλέπεις'', τότε να το παίξεις. Χωρίς να υπολογίζεις ποια η απόδοση στο στοίχημα. Πόσα φράγκα θα σου δώσει. Σημασία έχει ότι το ''βλέπεις'', το ματς παίζεται στάνταρ ένα ή το πολύ ΙΧ. Νορμάλ πράγματα. Το ''2'' είναι όχι απλά έκπληξη, στην πραγματικότητα είναι αποτέλεσμα απίθανο. Κανένας στην πιάτσα δεν συνιστά το διπλό. Εκτός αν κάποιος θέλει να πετάξει λεφτά από το παράθυρο. 
Εσύ, όμως, το ''βλέπεις''. Το πως και το γιατί δεν το πολυψάχνεις. Κάτι σου έχει κολλήσει κι αυτό το κάτι σου ''λέει'' στο αυτί πως το ματσάκι θα κάτσει στο ''2''. Το παίζεις! 
Για σκέψου να έρθει το ''2'' και εσύ που το έβλεπες από μακριά να μην το έχεις ποντάρει. Να αγνοήσεις, δηλαδή, την ''διαίσθηση'' σου. Ποιος είπε ότι κι αυτή, η διαίσθηση σου, δεν παίζει στην πρόβλεψη. Πρόβλεψη είναι κι αυτή! Που δεν στηρίζεται στα τεχνοκρατικού τύπου δεδομένα. 
Δεν σε δικαίωσε η ''διαίσθηση'' σου; Δεν έχασες! Κέρδισες. Τι κέρδισες; Τη γνώση ότι δεν μπορείς να εμπιστεύεσαι στην προσωπική σου στοιχηματική σκέψη. Στην αέρα πάτερα ιδέα που σου 'ρχεται.  
Διαβαστε ακομα:

ΜΕ ΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ... ΘΡΥΛΟΥ