ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΔΕΡΝΕΙ ΑΓΡΙΑ...

 
Βρες μου έναν, μόνο έναν, που θα στοιχημάτιζε μετά το 2 -0 του Ολυμπιακού (φώτο), στο Καραϊσκάκη, παρακαλώ, με αντίπαλο τον Άρη, παρακαλώ ξανά, τον Άρη του Καρυπίδη, ότι το ματς θα έφευγε από τον άσσο. Ούτε ένας. Να μείνει το 2 - 0 ναι, και να γίνει 3  -0 το έργο, ναι από κάποιους που θέλουν να κονομήσουν. Να πετάξει άλλος, κάποιος τρελός τα λεφτουδάκια του, στην τρελή πιθανότητα του 2-2, ούτε ένας.
Είναι το ποδόσφαιρο. Το οποίο ποδόσφαιρο προσκυνούν ποδοσφαιρόφιλοι και τζογαδόροι. Και το πληρώνουν. Γιατί; Δεν θέλουν να το καταλάβουν. Η ανοησία να θαρρούν πως θα το φέρουν βόλτα. Δεν γίνεται αυτό στον αιώνα. Πάντα στον τζόγο το ποδόσφαιρο θα είναι άπιαστο. Θα σ' αφήνει να το πιασεις, και να το ξαναπιάσεις, αλλά όταν αποφασίσει να σε κοροϊδέψει, υα στη φέρει κατακέφαλα.
Γκέλα ο Παναθηναίκός στη Λεωφόρο με τον Βόλο. Τι σημαίνει αυτό; Τίποτα. Μόνο ο άσχετος θα λαβει υπ' όψιν τη γκέλα στη Λεωφόρο και στο Φάληρο. Ότι, δηλαδή, σίγουρα θα χάσουν μεθαύριο από τον Άρη οι πράσινοι. Και ότι η ΑΕΚ δεν κερδίζει στο Βόλο. Κι ακόμα ότι ο Ολυμπιακός θα ξεσπάσει στο Καραϊσκάκη στον ΠΑΟΚ. 
Αυτά είναι παιδικές σκέψεις. Ρωτήστε τον μπαμπά να σας διαφωτίσει. Ποιος είναι ο μπαμπάς; Είναι και πολύ περίεργος μπαμπάς το ποδόσφαιρο. 
Διαβαστε ακομα:

ΜΙΜΗΘΗΚΑΝ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΙΕΡΕΣ