Η ΑΕΚ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ (;), ΣΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΟΙ... ΑΛΛΟΙ

 
Το μόνο σίγουρο όταν ολοκληρωθεί η αγωνιστική στα σημερινά μπαράζ του πρωταθλήματος είναι η αλλαγή στην κορυφή της βαθμολογίας. Δεν θα είναι ίδια σαν κι αυτή που διαμορφώθηκε την περασμένη Κυριακή. βράδυ. Ο Παναθηναϊκός μετά τη γκέλα με τον Βόλο (φώτο) παίζει εκτός με τον Άρη. Η αλήθεια είναι ότι στην  πιάτσα αμφισβητείται αγωνιστικά η ομάδα ιδιοκτησίας Αλαφούζου, όμως μετά από 28 παιχνίδια παραμένει σταθερά στην κορυφή. Αυτό είναι μια πραγματικότητα, μια αλήθεια.
Η ΑΕΚ έχει εύκολη δουλειά! Στις έξι η ώρα παίζει με τον Βόλο. Μια ομάδα με ξεκάθαρη ταυτότητα μετά και την τέταρτη παρουσία της στο μεγάλο πρωτάθλημα. Μικρή φανέλα, λίγο κόσμο και στο γήπεδο παίζει σα μεγάλη ομάδα. Αυτό είναι το... μειονέκτημα της. Δεν είναι μεγάλο μέγεθος, δεν μειονεκτεί αγωνιστικά, με συνέπεια να παίζει ανοικτά και να πληρώνει τον αγωνιστικό της εγωισμό. Περισσότερο στο Βόλο. όχι τόσο εκτός έδρας. Επικίνδυνος αντίπαλος εκτός έδρας ο Βόλος του Αχιλλέα Μπέου, χάνει πόντους στην έδρα του διότι παίζει στα ίσα κόντρα ομάδες με μεγαλύτερο εκτόπισμα.
Η κόντρα Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ στις εννέα χρωματίζεται από την απόλυση του Μίτσελ και την ήττα του ΠΑΟΚ την περασμένη Κυριακή από την ΑΕΚ.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΡΕ ΔΡΟΜΟ Ο ΜΙΤΣΕΛ