Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΠΟ ΜΠΑΛΑ ΕΠΕΣΕ ΜΕΣΑ

 
Να μην έχουν παράπονο οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ. Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια το ποδόσφαιρο συζητιέται τόσο πολύ όσο τούτη τη σαιζόν. Τεράστια επιτυχία αυτή για κάθε προϊόν. Ανοησίες! Οι μαγαζάτορες των ΠΑΕ, μάλιστα αυτοί των μεγάλων ομάδων, γράφουν κανονικά, δηλαδή αδιαφορούν για την εμπορικότητα του προϊόντος. Τους ενδιαφέρει μονάχα να πάρουν το πρωτάθλημα, ας είναι αυτό δυσφημισμένο. Οι ίδιοι το φτύνουν και το χαρακτηρίζουν βρώμικο.
Σήμερα Τετάρτη. κανονική αγωνιστική με τρία ματς των play- off. Και ακόμα δεν έχουμε... συνέλθει από τα αποτελέσματα της περασμένης Κυριακής. Μεγάλο διπλό στην Τούμπα η ΑΕΚ και αναπάντεχες γκέλες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού εντός έδρας. Στο 97 πέναλτυ υπέρ των πρασίνων κι όμως δεν κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο. Το ματς στο Καραϊσκάκη μου έδωσε ένα αξιοσημείωτο παρατράγουδο.
Δυο κολλητοί φίλοι, αεκτζήδες. Ο ένας φανατικός οπαδός, ο άλλος απλά άσχετος από μπάλα. Στο 2 -0 μιλάνε στο τηλέφωνο. Λέει ο της πλάκας αεκτζής στον... διαβασμένο μπαλαδόρικα και παθιασμένο αεκτζή: ''Βλέπω να ισοφαρίζει ο Άρης'', Τι να του πει ο άλλος; ΄Του είπε, όμως, πως είσαι άσχετος, λες μαλακίες  και δεν ξαναμιλάω μαζί σου διότι κάνει πλάκες.
Τελειώνει το παιχνίδι 2 - 2 στο Φάληρο και ο άσχετος λέει στο σχετικό: ''Δεν έχεις ιδέα από μπάλα''.
Διαβαστε ακομα:

ΚΑΡΦΙ ΣΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ