ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΝΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΓΚΑΤΟΥΖΟ

 
Περίεργα πράγματα. Δημοσιεύματα και πληροφορίες θέλουν τον Γκατούζο στον Ολυμπιακό. Αν προχωρήσει ένα τέτοιο έργο, τότε δυο πράγματα σημαίνουν. Πρώτον, ο Μαρινάκης αποφάσισε να παραδώσει τα αποδυτήρια εν λευκώ σ' έναν επαγγελματία, κι αυτός να είναι ο ''τρελός'' Ιταλός. Δεύτερον, ο Μαρινάκης αποφάσισε να αλλάξει τακτική και συμπεριφορά, δημόσια και στα εσωτερικά της ΠΑΕ.
Αντιληπτό πως είναι κρίσιμη η επιλογή προπονητή. Και δύσκολη. Και λοιπόν; Θα αλλάξει όλο το σύστημα που εδώ και 12-13 χρόνια ισχύει στον Ολυμπιακό; Και το οποίο έχει αποδώσει δέκα πρωταθλήματα. Και το οποίο στοίχησε την απώλεια μόνο δυο πρωταθλημάτων. Άντε τριών, αν λάβουμε ως δεδομένη την απώλεια του φετινού.
Ο 45χρονος Τζενάρο Γκατούζο δεν είναι συνεννοήσιμο άτομο,κι αυτό μάλλον τον τιμά. Δεν καταλαβαίνει Χριστό. Και από το στόμα του βγαίνουν φοβερά και τρομερά πράγματα. Είναι η περίπτωση, κάθε άλλο παρά ο κουστουμέ, ο σιδερωμένος και συμβατικός προπονητής. Έχει εξήγηση να θέλει τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός, δηλαδή το αφεντικό, ο Μαρινάκης, τι ρόλο θα παίζει με Γκατούζο προπονητή; 
Αμυντικό χαφ ήταν ο πολύ παθιασμένος Γκατούζο για 13 χρόνια με την Μίλαν, στην οποία από τύχη βρέθηκε πρώτος προπονητής της, μετά τον... ΟΦΗ (2014). Στη συνέχεια πήγε στη Νάπολι, την Φιορεντίνα και την Βαλένθια. Κάνει, δηλαδή, πρωταθλητισμό και ψάχνεται στα σίγουρα να πάρει ομάδα για τίτλους ευρωπαϊκούς.
Διαβαστε ακομα:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ, ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙ... ΠΛΑΚΑ