ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ 4 ΝΙΚΕΣ ΣΕΡΙ

 
Μια ξεκάθαρη εικόνα δίνει η βαθμολογική συγκομιδή των ομάδων κορυφής στα πέντε παιχνίδια play-off. Προηγείται η ΑΕΚ με 13 βαθμούς. Έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους, αλλά δεν ξέφυγε βαθμολογικά. Απώλεια μόνο δυο πόντους από το 0 - 0 με Παναθηναϊκό την πρώτη αγωνιστική των μπαράζ. Ακολουθεί ο Παναθηναίκός με 11 βαθμούς, απώλεια οι δυο ισοπαλίες με ΑΕΚ εκτός και με Βόλο εντός, επίσης 0 - 0. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν μείνει από λάστιχο, με 7 και 6 βαθμούς αντίστοιχα.
Αύριο Τετάρτη πάλι μπαράζ και το ενδιαφέρον στο κυνήγι των βαθμών περιορίζεται στους δυο πρωτοπόρους και  ισόβαθμους Παναθηναίκό και ΑΕΚ. Οι πράσινοι παίζουν ξανά εκτός, με τον Βόλο που έχει  πάρει μόνο ένα πόντο, κι αυτόν από τον αντίπαλο του στη Λεωφόρο. Το ματς της ημέρας είναι στη Φιλαδέλφεια, με την ΑΕΚ που προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες και τον ΠΑΟΚ, τις δυο ομάδες του τελικού κυπέλλου 2023.
Το ότι στα μπαράζ η ΑΕΚ είχε κερδίσει 1 - 0 στην Τούμπα πριν από 24 ημέρες δεν λέει τίποτα. Αν αξίζει να πει κανείς κάτι που να έχει σχέση με ποδοσφαιρικό λόγο είναι ότι η ΑΕΚ από παιχνίδι σε παιχνίδι δείχνει να πατάει καλύτερα. Να παρουσιάζει μια ωριμότητα στη απόδοση της. 
Να, όμως, που η όλο και καλύτερη ΑΕΚ με ουσία πλέον στο παιχνίδι της, σε πείσμα των νικηφόρων αποτελεσμάτων της, δενέχει καταφέρει να κατακτήσει την κορυφή του βουνού. Γιατί; Επειδή ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να εγκαταλείψει την αναρρίχηση. Ανεβαίνει το όρος Αιγάλεω με τη ψυχή του αναβάτη στο Έβερεστ.
Διαβαστε ακομα:

ΦΟΥΛΑΡΙΣΕ ΤΟ ΟΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟ... ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ