ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΝ...

 
Ημέρα ποδοσφαιρική και η σημερινή. Λίγο να το 'χεις το οπαδικό, θα σε πιάσει το ενδιαφέρον για το πώς θα εξελιχθεί το πράμα. Τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός στο Βόλο, αν η ΑΕΚ θα κρατήσει στην κορυφή, με νίκη ενάτια στον ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός; Σε μπερδεύει έτσι όπως... πολιτεύεται. Μας κυνηγάει η διαιτησία, μας έχουν στο σημάδι, στημένη η τράπουλα στο πρωτάθλημα από τη μια και από την άλλη πάμε για ολικό λίφτιγκ, για επαναφορά, να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Μπερδεμα!
Αν ο Ολυμπιακός χρειάζεται ξαναφτιάξιμο σημαίνει ότι η αποτυχία στο κύπελλο και στο πρωτάθλημα δεν οφείλεται στη μαφία του ποδοσφαίρου. Είναι εσωτερικό πρόβλημα του Ολυμπιακού. Γι' αυτό προχώρησε με τέσσερις(!) προπονητές στη σαιζόν. Όταν, λοιπόν, η ΠΑΕ αλλάζει τον προπονητή, και ξανά μανά τον αλλάζει, τότε το πρόβλημα δεν προέρχεται από... δάκτυλο εκτός Ολυμπιακού.
 Οι τέσσερις διεκδικητές, όπως είχαμε προβλέψει, δεν ήταν δυνατό να το πάνε ανταγωνιστικά μέχρι το κορδόνι του τερματισμού. Μετά, λοιπόν, τον ΠΑΟΚ, έμεινε εκτός κόλπου και ο Ολυμπιακός. Αυτό δεν λέει τίποτα! Δεν σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ π.χ, είναι ξεγραμμένος απόψε στη Φιλαδέλφεια. Ούτε ο Παναθηναϊκός είναι σίγουρος για τρίποντο.
Στο ματς πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός είχε κερδίσει 5 - 1(!) στο Βόλο. Και λοιπόν; Στο ματς play-off στη Λεωφόρο ο Μπέος πήρε 0 -0! Και η ΑΕΚ κέρδισε στην Τούμπα, μήνα Απρίλιο. Και λοιπόν; Μόνο στο τσεπάκι δεν έχει τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Διαβαστε ακομα:

ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΟΜΑΔΑΡΑ!