ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ...

 
Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έμειναν στη διεκδίκηση του τίτλου στο πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ που είναι; Τέσσερις αγωνιστικές πριν τελειώσουν τα μπαράζ βρέθηκαν εκτός κόλπου. Και κανείς δεν ξέρει ποιος από τους δυο θα πάρει την τρίτη θέση.
Είναι πράγματι εντυπωσιακό στους... άσχετους. Δυο ομάδες να διεκδικούν το πρωτάθλημα και σήμερα να έχουν τόση μεγάλη διαφορά από την κορυφή.
Από 75 πόντους οι δυο πρωτοπόροι, και πολύ πίσω οι άλλοι δυο, ο Ολυμπιακός 63 και 60 ο ΠΑΟΚ. Αν μας πει ένα πουλάκι ότι το ίδιο σκηνικό θα δούμε στο τέλος και στον ανταγωνισμό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, θα το βγάλουμε τρελό το πουλάκι; Ότι την ψώνισε αν μας πει πως οι  δυο αντίπαλοι της Κυριακής στη Λεωφόρο θα έχουν τελικά μια άλφα διαφορά βαθμών με τη λήξη. με την αυλαία του πρωταθλήματος.
Σήμερα ΑΕΚ και Παναθηναϊκός είναι αγκαζέ. Ισόβαθμοι. Και λοιπόν; Γιατί να την πάνε τη δουλειά μαζί μέχρι το τέλος; Όπως χωρίστηκαν, έμειναν πίσω οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, που επίσης με το αγκίστρι τους πήγαιναν για το μεγάλο ψάρι, έτσι να προκύψει το ίδιο στους πράσινους και τους κιτρινόμαυρους. 
Όλοι οι λένε πως το πρωτάθλημα παίζεται μεθαύριο στη Λεωφόρο. Πιθανόν! Δεν είναι σίγουρο, όποιο κι αν σκάσει το αποτέλεσμα!!! Τίποτα δεν είναι σίγουρο. 
Διαβαστε ακομα: