ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΕΚ ΤΙ ΨΑΡΙΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ!

 
Στο ποδόσφαιρο κερδίζει αυτός που  σκοράρει. Επίσης στο ποδόσφαιρο το πρωτάθλημα παίρνει η ομάδα που στην τελική μαζεύει τους περισσότερους βαθμούς. Τι σχέση  έχουνε αυτές οι δυο αλήθειες με την αξιοκρατία; Με τη δικαιοσύνη;
 
Κατ' αρχάς με ποια λογική κάποιος θα βγάλει έξω από το λογαριασμό την ομάδα που εκείνος εκτιμά ότι δεν είναι η ανώτερη; Γιατί να μην είναι η καλύτερη, η ανώτερη όταν υπερτερεί βαθμολογικά στο σύνολο των παιχνιδιών. 
Παίρνει, τελικά, το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός. Είναι και ο καλύτερος; Παίρνει το πρωτάθλημα η ΑΕΚ. Είναι αυτή η καλύτερη; Ο καθένας λέει ό,τι θέλει.  Όπως τον βολεύει τα βλέπει. Θα πάρει το πρωτάθλημα μια ομάδα και άλλος θα πει το πήρε με την αξία του ή επειδή ήταν πιο τυχερή. Το ίδιο και για τελική επιτυχία ή την αποτυχία της ΑΕΚ. Ότι σωστά το σήκωσε ή θα ήταν άδικο να μην το πάρει ο Παναθηναϊκός.
Τι τρέχει τώρα έχει σημασία. όχι αν έχασε η ομάδα βαθμούς στην αρχή της σαιζόν ή λίγο μετά. Σήμερα, μετά από 33 παιχνίδια οι δυο διεκδικητές έχουν από 76 βαθμούς. Τι ψάρια πιάνουν σήμερα, μεθαύριο Τετάρτη και στις δυο τελευταίες αγωνιστικές. Δεν έκρινε τίποτα το χθεσινό παιχνίδι στη Λεωφόρο, θα κρίνει η συνέχεια. Ποιος ασχολείται με τις απώλειες τους σε εκείνο και το άλλο παιχνίδι στο πρόσφατο παρελθόν..
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΑΘΕΡΗ Η ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ