ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΝΤΥΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΨΙΑ

 
Η φωτογραφία είναι από νίκη 2- 1 του Παναθηναϊκού σε βάρος του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο. Πότε. Πριν ένα χρόνο, Απρίλιο του 2022. Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Οι ίδιες ομάδες παίζουν, δηλαδή οι ίδιες φανέλες, αλλά όχι πάντα οι ίδιοι παίκτες. Και σε κάθε χρόνο οι συνθήκες είναι ολότελα διαφορετικές.
Αυτό είναι το ένα. Το άλλο είναι πόσο καθαρό είναι το πρωτάθλημα. Το δικό μας πρωτάθλημα, αυτό που παίζεται από τις ελληνικές ΠΑΕ στα δικά μας γήπεδα. Καθαρό πρωτάθλημα σημαίνει ότι δεν γίνονται συναλλαγές. Ότι οι οπαδοί σε κάποια φάση του πρωταθλήματος θέλουν η ομαδάρα τους να κάνει... χάρες. Άσε τα αφεντικά, τους μεγαλομέτοχους και προέδρους. Η αρρώστια βρίσκεται πρώτα στην εξέδρα.
Ο οπαδός αντιπαθεί ομάδες. Και συμπαθεί  άλλες ομάδες. Γιατί; Είναι άρρωστος οπαδός. Κουβαλάει τοξικότητα. Δεν το παίρνουμε εμείς, να μην το πάρει αυτή, να το πάρει εκείνη. 
Αυτό είναι το σκηνικό. Και καθαρά να παιχθεί ένας αγώνας θα ντυθεί με την υποψία, με την επιθυμία του έτσι κι αλλοιώς.
Απόψε το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ και την Κυριακή Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός είναι η γκραν σουξέ λατρεία των άρρωστων και όποιων λατρεύουν τις θεωρίες συνωμοσίας..
Διαβαστε ακομα:

ΟΙ ΠΙΟ ΙΛΟΥΣΤΡΑΣΙΟΝ ΑΡΕΝΕΣ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΠΟΡ