Η ΑΕΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΛΕΙΠΟΥΝ... ΠΑΙΚΤΕΣ

 
Δεν περίμεναν τη στέψη αλά Τσαρλς στο Ηνωμένο Βσίλειο στην ΑΕΚ για να ξεκινήσουν την προετοιμασία εν όψει της προσεχούς σαιζόν. Με στόχο, βέβαια, να ξαναπάρει την κούπα η ομάδα. Οι αλλαγές και οι διαφοροποιήσεις είναι δεδομένες. Αναπόφευκτες. 
Νο 1 παραμένει ο προπονητής Αλμέιδα, με πρωτάθλημα στο βιογραφικό του στην πρώτη κιόλας σαιζόν του στην Ευρώπη. Σίγουροι θεωρούνται οι Γκαρσία, Άμραμπατ. Η ομαδα θα ενισχυθεί διότι είναι και η Ευρώπη. Μην επαναληφθεί εκείνο το φρικτό του 2018. Η ομάδα πήρε πρωτάθλημα, αλλά δεν συνέχισε με τον ίδιον προπονητή, τον Χιμένεθ, κι έχασε παίκτες κλειδιά. Και το πιο αξιοσημείωτο δεν ενισχύθηκε, τότε. Με συνέπεια να δώσει έξι παιχνίδια στο champions league και να μην πάρει ούτε ισοπαλία.
Παίρνει πρωτάθλημα η ΑΕΚ το 2023. Τι σημαίνει αυτό; Πως δεν έχει ανάγκη να κάνει προσθήκες στο ρόστερ; Η ΑΕΚ θέλει ενίσχυση!!! Σε κάποιες θέσεις κραυγάζει η απουσία παικτών για το επίπεδο ομάδας που διεκδικεί τα πρωτεία εντός συνόρων. Πολυ περισσότερο ότι οι εν δυνάμει αντίπαλοι είναι τρεις, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός.
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΗΝ ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΒΑΠΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ.. ΠΑΘΟΣ