ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΙΤΑΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ...

 
Αν δεν είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο, σίγουρα είναι δεύτερος στη λίστα. Είναι, όμως, Ευρωαπαίος, μάλιστα Ιταλός κι αυτό δεν το στέλνουμε στην άκρη. Να, που η παρακμή, πιο σωστά είναι κάτι περισσότερο και πιο επώδυνο, αυτό με την ξεπεσμένη πλέον Βραζιλία, την υποχρέωσε να απευθυνθεί στον καθηγητή της προπονητικής Κάρλο Αντσελότι. Αντιλαμβάνεται ο καθένας που έχει κάτσει η μπίλια.
Έχουν πεθάνει οι εποχές που η μαγική Βραζιλία δεν έδινε και μεγάλη σημασία ποιος θα είναι ο προπονητής της. Πόνταρε όλα τα λεφτά στους ποδοσφαιριστές. Σήμερα, όμως, η Ιστορία του ποδοσφαίρου γράφεται στη Ευρώπη. Ποια Βραζιλία και ποια Νότια Αμερική. Το ότι το μουντιάλ το πήρε ο Μέσι και η Αργεντινή δεν αλλάζει τα κόζα.
Εκεί, λοιπόν, έφτασε το έργο. Να μην υπολογίζεται η Βραζιλία. Δεν ξέρει τι του γίνεται, δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα όποιος... τολμήσει να θεωρήσει φαβορί λόγω... παρελθόντος την Βραζιλία σε μουντιάλ. Το έχουν πάρει πρέφα και οι ίδιοι οι Βραζιλιάνοι, γι' αυτό κτύπησαν την  πόρτα του 64χρονου Αντσελότι 
Από την Ρεάλ στην Εθνική Βραζιλίας. Και αφού πέρασε από τον πάγκο της Γουβέντους, της Μίλαν, της Τσέλσυ, της Παρί Σαίν Ζερμαίν, της Μπάγερν, της Νάπολι, της Έβερτον. Τα έχει πάρει όλα ο Αντσελότι, ε, αν πάρει και το μουντιάλ με το... αουτσάιντερ Βραζιλία, ο κύκλος θα κλείσει πιο πανηγυρικά. 
Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ