Ο ΠΑΟΚ ΜΕΔΙΑΙΤΗΤΗ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΙ... ΑΝΤΙΠΟΥΤΙΝΙΚΟ

 
Κλήρωσε Ουκρανός σφυρικτράκιας στην πρεμιέρα του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη. Όι, όι, όι... Δεν κλήρωσε, ορίστηκε ο Μίκολα Μπαλάκιν στο παιχνιδάκι ΠΑΟΚ- Μπεϋτάρ Ιερουσαλήμ στην Τούμπα την προσεχή Πέμπτη. Όι, όι, όι...
Όποιος Ουκρανός δεν είναι σήμερα αντιρώσος, εχθρός θανάσιμος της πουτάνας Ρωσίας, θεωρείται προδότης της πατρίδας. Και τι σχέση έχει αυτό στο ποδόσφαιρο; Όση σχέση έχει με τον ΠΑΟΚ ο Ρώσος μεγαλομέτοχος του Ιβάν Σαββίδης.
Κάποια πραγματάκια δουλεύουν μόνα τους. Από τη μια ο Ουκρανός πατριώτης, από την άλλη ο Ιβάν της Ρωσίας και του Πούτιν. Και να θέλει να παίξει στα ίσα τον ΠΑΟΚ ο Μπαλάκιν, δεν είσαι σίγουρος πως το μυαλό του θα είναι καθαρό. Να βγάλει από τη σκέψη του την επίθεση του  Πούτιν στην Ουκρανία.
Από το ηρωικό Κίεβο και πλέον με το σήμα της FIFA o Ουκρανός ρέφερυ έχει ξαναβρεθεί... αντίπαλος του ΠΑΟΚ, αλλά σαν επόπτης. Ήταν βοηθός διαιτητής στο ματσάκι του γιουρόπα- τότε δεν υπήρχε το Κόνφερενς- Οκτώβριο του 2018. Μια ακόμα μαύρη σελίδα του δικεφάλου σε ευρωπαϊκή αναμέτρηση, δυο ήττες από την ουγγρική Βίντι, 1 - 0 εκτός και 2 - 0 στην Τούμπα.
Διαβαστε ακομα:

ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ ΡΟΒΕΡΣ