ΤΙ ΨΑΡΙΑ ΠΙΑΝΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

 
Αντιληπτό ότι η ομάδα, η κάθε ομάδα δεν είναι έτοιμη από Ιούλιο μήνα. Κι αν θεωρηθεί ''έτοιμη'', σίγουρα στη συνέχεια, στην πορεία θα βελτιωθεί, θα είναι πολύ καλύτερη, πιο δεμένη, πιο ώριμη. Μιλάμε για τις πέντε ''ευρωπαϊκές'' του πρωταθλήματος, που θα προσπαθήσουν και ό,τι ψαρέψουν στα ρηχά του ποδοσφαιρικού ωκεανού της Ευρώπης. ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ  και  Άρη.
Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ  καλός στην πρεμιέρα με αντίπαλο την ουκρανική Ντνίπρο. Είχε σιγουριά και τον πρώτο λόγο στο γήπεδο. Ποια θα είναι η επόμενη σελίδα; Άγνωστο. Πρώτον, διότι ο αντίπαλος ήταν αδύνατος, προβληματικός. Και, δεύτερον, απαγορεύεται η κριτική στη μπάλα λαμβάνοντας υπ' όψιν μόνο ένα ματς.
Απόψε θα δούμε ΠΑΟΚ και Άρη. Έτοιμη ή όχι μια ομάδα το ζητούμενο είναι στο πρωτάθλημα. Κακά τα ψέματα. Μια ελληνική ομάδα κρίνεται στο το τι ψάρια πιάνει στο πρωτάθλημα. Κατάρα κι όχι ευχή είναι π.χ. για τον 'Άρη ή τον ΠΑΟΚ να... διακριθεί στα κατσάβραχα ή στις αμμουδιές μιας παραλίας και αποτύχει στα βαθειά του πρωταθλήματος.
Στη φώτο, από το 4-0 επί της Αστάνα της αντιπάλου της ΑΕΚ, της πρωταθλήτριας Κροατίας Ντυναμό Ζάγκρεμπ.
Διαβαστε ακομα:

ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ, ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΦΑΝΕΛΑ...