ΟΤΑΝ Ο ΝΕΥΜΑΡ ΕΡΙΞΕ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

 
Αυτά δεν ξεχνιούνται. Αξίζει να τα θυμόμαστε. Σα σήμερα 3 Αυγούστου, το 2017, ανακοινώθηκε η μέχρι τότε πιο ακριβή ποδοσφαιριστή. Η Παρί Σαιν Ζερμαίν πλήρωσε τη ρήτρα 222 εκ. ευρώ στη Μπαρτσελώνα κι απέκτησε τον Βραζιλιάνο Νεϋμάρ, σήμερα στα 31 του ο ψευτοπαικταράς..
Τα βάλανε κάτω οι άσχετοι δημοσιογράφοι κι έβγαλαν το συμπέρασμα. Η αποκάλυψη!
Χαρακτήρισαν τον σκερτσόζο Βραζιλιάνο ως "τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή". Ο ίδιος ο αραπάκος τι είπε; Δύο λεπτά αφ' ότου έφυγε από τα χέρια του προσωπικού του κομμωτή, εμφανίστηκε φιγουράτος και καμαρωτός μπροστά σ' ένα σύμπαν από κάμερες  και έριξε τη μεγάλη κουβέντα:

- Δεν ήρθα στην Παρί για τα λεφτά!

Ούτε ο Πύργος του Άϋφελ γκρεμοτσακίστηκε, ούτε ένας δημοσιογράφος τόλμησε να σχολιάσει πώς η αραπινούλα τιτίκα τους κάνει πλάκα. Στο φινάλε αυτό θέλανε να ακούσουν οι οπαδοί της Παρί, αυτό που τους είπε ο χρυσωμένος ποδοσφαιριστής:

- Η καρδιά μου, όχι τα χρήματα, μ' οδήγησαν στην απόφαση να φύγω από την Βαρκελώνη και να 'ρθω στο Παρίσι. Ο Θεός μου φώτισε το δρόμο.

Λέγονται, ρε, αυτά τα πράγματα; Παραλέγονται όταν απευθύνεσαι στον κόσμο. Ποια "Πόλη του Φωτός" το Παρίσι; Σκοτάδι τους έριξε ο Νεϋμάρ τζούνιορ. Πάνω στη μόστρα του την είπε και το ρουφήξανε το βύσσινο οι Γάλοι με τη μία. Όπως θα έκαναν το ίδιο οι οπαδοί κάθε ομάδας.

Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΣΠΡΟ