ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ... ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ

 
Ας το πούμε απότομα, αλλά με γηπεδική... λεπτότητα. Καμιά κλήρωση, ακόμα και η πιο... εύκολη δεν χαρίζει πρόκριση. Επιτέλους! Μετά από τοοοοόσα χρόνια στα θρανία οι μαθητές της μπάλας παραμένουν στην ίδια τάξη. Πως αλλοιώς να το ψιθυρίσουμε; Δεν υπάρχουν μικρές και μεγάλες ομάδες στα προκριματικά των κυπέλλων Ευρώπης. Ούτε εύκολοι και δύσβατοι αντίπαλοι. Ας το ξεχάσουν. Πολύ πριν ξεκινήσει  η διαδικασία στους ομίλους αυτό που υπάρχει είναι ένας σωρός από ομαδίτσες δίχως φιλοδοξίες πραγματικές να αλλάξουν τη μοίρα τους. Τι συζητάμε; 
Αν αποκλείσει την άλφα ομαδάρα η δική μας ομαδίτσα, τότε θα παίξει με τη νικήτρια του δείνα ζευγαριού. Ώπα, ρε! Αν, τελικά, δεν περάσει η ελληνική ομάδίτσα τότε θα αλλάξει κυβικά, θα υποβιβαστεί στο κόνφερανς από το γιουρόπα και θα παίξει με τον νικητή του ζευγαριού τρέχα γύρευε. Βεβαίως τρέχα γύρευε διότι η επόμενη αντίπαλος της ελληνικής ΠΑΕ είναι κατώτερης αξίας(!) απ' αυτήν που απέκλεισε ή αποκλείστηκε.
Κάνει τη δουλειά της η ΟΥΕΦΑ. Κληρώνει τι θα γίνει τώρα, τι θα γίνει και στην επόμενη φάση. Όλα σ' ένα πακέτο. Τι, δηλαδή. Κάθε εβδομάδα να στήνει κληρώσεις για τα λιμά της Ευρώπης. Για τα δεύτερα και τα τρίτα της Ευρώπης. Όχι, δα. Έμποροι είναι οι άνθρωποι έχουν κι άλλες σκοτούρες, πως θα κονομήσουν. Κι έχεις τους άσχετους, τους καράσχετους κάθε χρόνο στο ίδιο σκοτάδι. 
 
 Περίμενε, ρε, να παίξει η ομαδάρα, να δούμε όλοι τι ψάρια πιάνει, και μετά ρίξε τις πενιές για τον επόμενο αντίπαλο. 
Διαβαστε ακομα:

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΕ ΣΤΟ ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ