Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΣΤΟΥΣ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ

 
Υπάρχει και η άλλη άποψη για την αλητεία των χούλιγκαν. Δημοκρατία έχουμε και θαρρώ πως ο καθένας είναι ελεύθερος να εκφράζει τη δική του θέση, βεβαίως στο όνομα της κοινωνίας. Προς όφελος του κοινωνικού συνόλου. Στήσανε στον τοίχο την Αστυνομία γιατί δεν πήρε τα μέτρα της προληπτικά. Σωστό. Επειδή κρίνεται επιβεβλημένη η παρέμβαση της μπατσίας. Πράγματι, αν οι μπάτσοι έκαναν τη δουλειά του και ο 29χρονος δεν θα δολοφονούνταν και θα είχαν αποφευχθεί οι συμπλοκές οι χουλιγκάνικες.
Υπάρχει και η άλλη άποψη, όμως. Η αστυνομία ναι μεν να ξέρει τι της γίνεται, να έχει τα μάτια της γαρίδα, αλλά για τη συγκεκριμένη εγκληματική συμπεριφορά των γηπεδικών ''οπαδών'' να αφήνει σκόπιμα να πράγματα όπως κυλήσουν μόνα τους. Μ' άλλα λόγια η αστυνομία να μην παρεμβαίνει αν γουστάρουν να βγάλουν τα μάτια τους κάποιο που παραμύθι φούρναρης παρουσιάζονται σαν ''ποδοσφαιρόφιλοι''.
 
Δεν κατάλαβα. Είμαι πολίτης φορολογούμενος, αρέσω και  το ποδόσφαιρο. Με ποια λογική να πληρώνω την αστυνομία να προστατεύει και τον παράνομο; Τον ακίνδυνο και  φιλήσυχο, ναι. Όχι και τον εγκληματία να προστατεύω, και να πληρώνω από πάνω τη διαμονή του στη φυλακή.
 
Αποφασίζουν να δράσουν οι όποιοι οργανωμένοι; Άστε τους να σκοτωθούν. Καλό είναι αυτό, δεν είναι κακό.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ