Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Ι - 0 ΕΚΑΝΕ... ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΝ ΜΑΡΣΕΙΓ

 
Δεν το βλέπεις συχνά στο ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα σε παιχνίδι με τη συμμετοχή ομάδας με απαιτήσεις. Η Μαρσέιγ δεν είναι μέσα στα πρώτα ονόματα της Ευρώπης, αλλά κάποιο μέγεθος το ΄χει. Και, βέβαια, στη ζυγαριά ρίχνει κάποια κιλά στον Παναθηναίκό. Τι είδαν χθες τα ματάκια μας; Μια γαλλική ομαδούλα, επιπέδου Β΄ εθνικής, προσπαθούσε κάτι να κάνει, αλλά μόνο με ατομικές ενέργειες. Ήταν επόμενο το παιχνίδι να το πάρει όλο στην πλάτη του ο Παναθηναϊκός.
Βασικό. Στο ποδόσφαιρο παίζουν δυο. Κι αυτό σημαίνει ότι έτσι κι αλλοιώς η απόδοση της μιας ομάδας επηρεάζει θετικά ή αρνητικά την άλλη.
Άλλο βασικό, και αξιοσημείωτο στο ματς της Λεωφόρου. Λες και έγιναν δυο αγώνες. Λες και έπαιξαν διαφορετικοί αντίπαλοι στο βήτα ημίχρονο. Ειδικά από το 65, όπου οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα, το σκηνικό δεν είχε καμία συνέχεια, καμιά σχέση με το πρώτο 45λεπτο. Χωρίς πολλά λόγια η Μαρσέιγ αποσύρθηκε της σκηνής και παρέδωσε τα πάντα όλα στην αντίπαλο. Το έβλεπες και δύσκολα το πίστευες. 
Το συν και το μπράβο του Παναθηναϊκού είναι ότι δεν... συμβιβάστηκε με την απρόβλεπτη εικόνα της γαλλικής ομάδας. Με την απογοητευτική παρουσία της Μαρσέιγ. Μ' άλλα λόγια οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν, έπαιξαν στο μισό γήπεδο την... ανώτερη Μαρσέιγ και τους αξίζει το γκολ στο 84. Ένα πολύ μπαλαδόρικο γκολ, αφού το τόπι άλλαξε τρία ποδάρια και  η ποντικομαμή ο Μπερνάρ σχεδόν αμαρκάριστος και από κοντά το κάρφωσε.. 
Τι θα γίνει στη ρεβάνς, την προσεχή Τρίτη 15 του μήνα. Ποιος το ψάχνει; Άγνωστο!  Μόνο οι μάγοι που είχαν προβλέψει πολύ καλύτερο Παναθηναϊκό στο πρώτο ματς απέναντι σε αντίπαλο της πλάκας, είναι σε θέση να μας μιλήσουν για το αποτέλεσμα της επαναληπτικής αναμέτρησης στο Βελοντρόμ.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ