ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

 
Συμβαίνει στο champions league και δεν είναι έκπληξη. Ομάδα δεν παίρνει πρωτάθλημα στη χώρα της και κατακτά τη σπουδαιότερη διοργάνωση στην Ευρώπη. Και το άλλο; Πρωταθλήτρια Ευρώπης χάνει το πρωτάθλημα στην πατρίδα της. Κι όχι μόνο. Αποκλείεται στα νοκ άουτ του champions league. 
 
Βλέπω μπάλα ευρωπαϊκή και δεν με σκοτίζει ποια ομάδα θα κερδίσει, ποια θα παποκλειστεί. Σε παρακαλώ! Θεατής είμαι, όχι οπαδός. Ποδόσφαιρο θέλω να απολαύσω, όχι να ικανοποιήσω προσωπικές αδυναμίες. Την έριξε, λέει, την γκόμενα, βγήκανε ραντεβού, και μετά την καβάλησε στο σπίτι της. Την ξάπλωσε, μπήκε πράγματι μέσα της, τελείωσε ο δικός σου, όμως αυτό δεν είναι συνουσία. Το να αδειάσει μονάχα το σωληνάκι του δεν λέει τίποτα. 
 
Γιατί να μ' ενδιαφέρει το αποτέλεσμα του παιχνιδιού; Να μη μαγεύομαι από το παιχνίδι όταν είναι μαγικό και σκέτος μαλάκας μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής να έχω την αγωνία αν θα κερδίσει αυτή ή η άλλη ομάδα Σα να πάω στο σινεμά ή στο θέατρο και κάνω κέφι να αποδειχθεί τελικά αυτός κι όχι ένας άλλος ότι είναι ο δολοφόνος. 'Η να ''ευχαριστηθώ'' το έργο μόνο αν ο πρωταγωνιστής ρίξει ή όχι στο κρεβάτι την πρωταγωνίστρια. Ή να τσαντιστώ γιατί ο συγγραφέας αποφάσισε να συλληφθεί ή να γλυτώσει ο δολοφόνος
Διαβαστε ακομα:

ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ