ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ, ΟΧΙ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ

 
Μεγάλο βράδυ το αποψινό. Ξεχωριστό ποδοσφαιρικό πολυραντεβού. Τέσσερις ελληνικές ομάδες δίνουν εξετάσεις στην Ευρώπη. Τρεις στο γιουρόπα, και ο ΠΑΟΚ στο κόνφερενς. Ποια να πρωτοδείς αν δεν σε καίει η οπαδίλα; Πρόβλημα. Μήπως χάσεις το έξτρα γκουντ ματς. Να το δεις μετά δεν έχει την ίδια γεύση.
Ποδόσφαιρο, λοιπόν, και ποιος... Κασσελάκης που έχει πάρει όλα τα λεφτά τούτες τις μέρες. Λάθος! Ποδοσφαιρική είναι και η νίκη του  Στέφανου στις εκλογές του Σύριζα. Τι θα πει πολιτική και κομματική; Για να κάνεις παιχνίδι και  σ΄ αυτό το έργο χρειάζεται να κερδίσεις. Γηπεδικά!  Να μη χάσεις από τον αντίπαλο. 
Έτσι και ο Κασσελάκης, αδιάφορο αν είναι παντρεμένος με άνδρα, αν του αρέσουν τα σκυλιά κι όχι τα γατιά. Να προετοιμαστείτε για ό,τι... απρόοπτο προκύψει. Ο λεβέντης είναι περίπτωση. Μεγάλη μεταγραφή! Ποιος ομοπφυλόφιλος της ΝΔ κα ιτου Σύριζα έχει  τα άντερα να δηλώσει, όπως ο Στέφανος, την σεξουαλική και ερωτική του ταυτότητα. Και στόχο δεν έχει να πάρει τοι κόμμα, τον Σύριζα, αλλά να γίνει ο πρώτος Έλληνας openly gay πρωθυπουργός. Στα ίσα,
Μιλάγαμε, όμως, για μπάλα κι όχι για τα μπαλάκια του Στέφανου Κασσελάκη. Είπαμε. Όλα μοιάζουν ποδοσφαιρικά. Θέλει προετοιμασία το πράμα, και σωστές επιλογές προσώπων, και φίνο παιχνίδι στην πίστα. Μέχρι σήμερα ο Στέφανος τους έβγαλε τα μάτια. Δεν το έχουν ξαναδεί αυτό. Και ο Τσίπρας, από πιτσιρικάς στο κουρμπέτι, χάνεται με το μαγνητισμό του Αμερικάνου. 
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ...