Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ... ΦΡΑΓΚΑ

 
Πρώτος στη σέντρα απόψε, στις οκτώ παρά τέταρτο ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ισπανική Βυγιαρεάλ, Παιχνίδι στη Λεωφόρο. Στον όμιλο είναι και η Ρεν από Γαλλία, και η Μακαμπή Χάιφα από Ισραήλ. Περιττό να κάνουμε προβλέψεις από τώρα. Ποιος ο λόγος; Θυμίζουμε απλά ότι η ελληνική ομάδα απέκλεισε  3 -1 σε ουδέτερο γήπεδο και 2-1 την ουκρανική Ντνίπρο, και έκανε την έκπληξη προκρινόμενη σε βάρος της γαλλικής Μαρσέιγ. Δεν προχώρησε στους ομίλους του τσάμπιονς ληγκ διότι αποκλείστηκε από την πορτογαλέζικη Μπράγκα.
Κάθε ομάδα με τη συμμετοχή της στους ομίλους του γιουρόπα κάνει ταμείο 3, 630. 000 ευρώ.. Κάθε νίκη δίνει 630 χιλιάρικα και στο ''Χ'' το οικονομικό όφελος είναι 210.000.. Δεν σταματάει εκεί η βρύση. Λεφτουδάκια παίρνει η ΠΑΕ, έξτρα πριμ για την πρόκριση στους ''16'' της διοργάνωσης, Αν, δηλαδή, ο Παναθηναίκός ή άλλη ελληνική ομάδα τερματίσει πρώτη ή δεύτερη στον όμιλο. Μόνο η πρώτη θέση στον όμιλο δίνει 1,1 εκ. ευρώ. Η δεύτερη θέση 530 χιλιάρικα.
Είναι και τα ευουδάκια από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Κι όχι μόνο. Κανένας στον Παναθηναϊκό, και σε καμιά ομάδα, ελληνική ή ξένη, δεν κάνει τους υπολογισμούς του. Αν παίζεις μόνο για τα λεφτά, είσαι χαμένος από χέρι. Παίζεις για τη μπάλα, για τον κόσμο και ό,τι κατεβάσει ο θεός. Του ποδοσφαίρου ο κερατάς θεός. Που δεν έχει μπέσα.
Στα χαρτιά η Ρεν έχει τον πρώτο λόγο. Παίζει και η Βυγιαρεάλ. Που σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός κερδίζει την παρτίδα αν προκριθεί για τη συνέχεια στους ''16''.
Διαβαστε ακομα:

ΜΕΓΑΛΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΑΚΕΤΑ...