Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2-0 ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ

 
Πολύ εύκολα αναλύεται η σπουδαία και καθαρή νίκη με 2 - 0 του Παναθηναϊκού κόντρα στην  ανώτερη του ομάδα, την Βυγιαρεάλ. Από το πρώτο λεπτό το πράμα ήταν ξεκάθαρο. Η ισπανική ομάδα δεν έκρυψε στιγμή ότι υποτιμούσε την ελληνική ομάδα, μάλιστα στα όρια της περιφρόνησης. Είμαστε καλύτεροι, θα πάμε το έργο όπως βολεύει σ' εμάς. Και πως συνέφερε στην ισπανική ομάδα; Στο ρελαντί. Θα πάρουμε αποτέλεσμα χωρίς να ιδρώσουμε. Με το δικό μας ρυθμό. Έτσι το σκέφτηκε η Βυγιαρεάλ και πιάστηκε.. κορόιδο. Μα, πολύ κορόιδο!
Πράγματι και πολύ πονηρά ο Παναθηναίκός προσαρμόστηκε απόλυτα στο... σκεπτικό των αντιπάλων. Τον άφησε να διατηρεί την κατοχή, αλλά να να μη φορτσάρει. Μ' άλλα λόγια ο Παναθηναϊκός ''ακολουθούσε'' την αντίπαλο. δεν έπαιρνε τον πρώτο λόγο. Και τι έγινε, τελικά; Οι γηπεδούχοι πέτυχαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (στη φώτο, το πρώτο τεμάχιο με σκόρερ τον Ιωαννίδη) και η ισπανική ομάδα μάλλον πήρε πρέφα τι προέκυψε μετά το... τελευταίο σφύριγμα του ρέφερυ.
Δεν ήταν ευρωπαίκής κοπής το παιχνίδι, ποιοτικά λκαι θεαματικά, διότι - τι περίεργο! - η ισπανική στην πραγματικότητα δεν αντέδρασε και μετά το βάρος της 1-0 και μετά το 2 -0. Κι αν δεχθούμε το αντίθετο, τότε να χειροκροτήσουμε τον Παναθηναϊκό, διότι ήταν καλύτερος στο βήτα ημίχρονο.
Διαβαστε ακομα:

ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ