Η ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΑΓΙΑΞ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ

 
Χάνει η ΑΕΚ από τον ΟΦΗ. Η πρωταθλήτρια. Η νικήτρια επίσης εκτός έδρας στο Μπράιτον και στη Λεωφόρο. Και απόψε κερδίζει τον Άγιαξ. Καθόλου απίθανο. Στο ποδόσφαιρο το ένα παιχνίδι δεν μοιάζει με το προηγούμενο και με το επόμενο. 
Και γιατί η ΑΕΚ έχασε με κάτω τα χέρια στο Ηράκλειο. Επειδή δεν ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο. Λάθος! Επειδή δεν ήταν καλή. Δεν ήταν ΑΕΚ. Και γιατί δεν ήταν καλή η πρωταθλήτρια, για δεύτερο ματς, αυτό με τον Ατρόμητο; Επειδή είναι ελληνική ομάδα και δεν αντέχει δυο ματς απαιτήσεων την εβδομάδα. Δεν έχει εκπαιδευτεί σε τέτοιο πρόγραμμα, τέτοια πίεση η ντόπια ομάδα. Επόμενο να το πληρώσει. Να χάσει βαθμούς και σε ματς με αντιπάλους στα μέτρα της.
Κέρδισε η ΑΕΚ τον Ατρόμητο, αλλά έχασε επικοινωνιακά. Μερίδα των μμε πέρασε τη βρώμα ότι η ΑΕΚ πήρε το ματσάκι με τον Ατρόμητο στο πονηρό. Περνάνε αυτά, δεν τα ξεπερνάς χωρίς συνέπειες. Τα βρίσκει στο δρόμο της η ομάδα. Ο επόμενος διαιτητής σφυρίζει με τον κίνδυνο να... χαρακτηριστεί στημένος. Και βάζει μια τρικλοποδιά στην ομάδα που (υποτίθεται) είχε ευνοηθεί.
Τι κάνει ο Αλμέιδα απόψε κόντρα στον Άγιαξ; Σήμερα να προβληματιστεί; Μέρες το' χει στο κεφάλι του και το μαγειρεύει έτσι κι αλλοιώς. Κέρδισε η ομάδα εκτός την Μπράιτον, πρέπει να κερδίσει στην Αθήνα και τον Αίαντα. Είχε Ατρόμητο, είχε και ΟΦΗ, αλλά η σκέψη ήταν στον Άγιαξ. Μανουβράριζε τα δυο ματσάκια πως να τα καθαρίσει, με την ανησυχία κολλημένη στην αποψινή μεγάλη αναμέτρηση. Και την Κυριακή έχει τον Παναιτωλικό. Όλα μέσα. Δηλαδή; Να κερδίσει τον Άγιαξ και να κάνει γκέλα στη Φιλαδέλφεια με τον Παναιτωλικό.
Διαβαστε ακομα:

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ