ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΓΙΑΞ

 
Το Νοέμβριο του 2018 η ΑΕΚ είχε παίξει δυο φορές μ' έναν άλλον Άγιαξ, σε όμιλο του chasmpions league (φώτο). H ολλανδική ομάδα κέρδισε 3 - 0 στο Άμστερνταμ και 2- 0 στο ΟΑΚΑ. Σήμερα τα πράγματα είναι διαφορετικά και για τις δυο πλευρές. Η μεν ΑΕΚ είναι καλύτερη, πληρέστερη, ο δε Άγιαξ αγωνιστικά είναι για κλωτσές. Καμιά σχέση με τον Άγιαξ της Ιστορίας και του πρόσφατου παρελθόντος. Τι σημαίνει αυτό; Τίποτα δεν σημαίνει αν το ρίξουμε στην... πρόγνωση καιρού. Και απόψε όλα είναι μέσα στη Φιλαδέλφεια.
Σπάνιο φαινόμενο για ομάδα αιχμής στην Ευρώπη αυτό που συνέβη  στον Άγιαξ, από το 2020. Πούλησε πολλούς ποδοσφαιριστές αξίας, και ποιον δεν πούλησε! Όποιον έγερνε λεφτουδάκια στο ταμείο. Το μαγαζί έμεινε εκτός chasmpions league και οι υπολογισμοί στo εβραϊκής ιδιοκτησίας κλαμπ τα έβλεπαν μαύρα κι άραχνα. Ταμείο είναι αυτό και θέλει να κάνει σεγ με φράγκα. Όχι ανωμαλίες και μπανιστήρια.
 
Όσο πιο μεγάλη και διάσημη είναι η ομάδα, τόσο μεγαλύτερη είναι η ζημιά αν απουσιάσει από το chasmpions league. Η ζημιά. Στον Άγιαξ οι παίκταράδες αντικαταστάθηκαν, αλλά με μεταγραφές φτηνές. Επόμενο η ομάδα να πάθει καταστροφές στην Ευρώπη, δηλαδή να μείνει πίσω και να γνωρίζει γκέλες απίστευτες στο πρωτάθλημα.
 
Τι θα γίνει απόψε στο οπάπ αρένα; Το ερώτημα απαγορεύεται! Το τι θα γίνει θα το βιώσουμε σε λίγες ώρες, στις οκτώ παρά ξεκινάει η παράσταση.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΙΜΠΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΤΟΥ!