ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΤΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ...

 
Μη ξεχνιόμαστε. Σήμερα Πέμπτη είναι μέρα ποδοσφαιρική, ευρωπαίκή, παρακαλώ... Οι τέσσερις κορυφαίες ελληνικές ομάδες, οι γνωστοί ύποπτοι,  παίζουν για λογαριασμό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Να ξεχάσουν οι κάθε άσχετοι και ασχετόπουλοι ότι παίζει και μια στο εκατομμύριο να διακοπεί το παιχνίδι... Όπως συνέβη την περασμένη Κυριακή με το ελ κλάσικο Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού(φώτο) Αυτές οι ελληνικές αηδίες είναι εκτός προγράμματος στην Ευρώπη. Δέκα μηδέν να χάνει απόψε ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη δεν θα βρεθεί χέρι να πετάξει κροτίδα ή ό,τι άλλο... αχρείαστο στην εξέδρα.
Μάχες θα παρακολουθήσουνε στις 7.45 με Ολυμπιακό και Παναθηναίκό στο γήπεδο τους και αντίπαλο την γαλλική Ρεν και τη λονδρέζικη Ουέστ Χαμ, αντίστοιχα. Και στις 10 εκτός έδρας την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ με τη γαλλική Μαρσέιγ και σκωτσέζικη Αμπερντήν, αντίστοιχα. Πολύ καλή βραδυά. 
Βεβαίως προτιμώ μια ποδοσφαιρική αναμέτρηση από μια πολιτική, πιο σωστά κομματική γελοιότητα. Σαν κι  αυτή του Σύριζα που υποτίθεται κόβει εισιτήρια. Και θα εξηγήσω γιατί. 
Ο ποδοσφαιρικός αγώνας στερείται ουσίας. Όλο το κόλπο είναι στο θέαμα. Αυτή, άλλωστε, είναι η ουσία της μπάλας. Δεν έχει ουσία το ποδόσφαιρο. Προτιμώ, λοιπόν, ένα γηπεδικό show, ένα θέαμα που δεν πρόκειται να μου  αλλάξει τη ζωή, διότι έχει αλήθεια.  Αντίθετα τα ρεζηλίκια που παίζουν στη σκηνή του Σύριζα είναι ο απόλυτος καραγκιοζισμός. Και παρ' ό,τι αφορούν πολιτική αντιπαράθεση δεν έχουν ουσία και δεν πρόκειται να επηρεάσουν την καθημερινότητα μου.
Διαβαστε ακομα:

ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΖΗΜΙΑΡΗΣ