ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΙ, ΑΤΥΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ...

 
Η ΑΕΚ έχασε στο γήπεδο της από την Μαρσέιγ. Έχασαν και οι Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, που έπαιξαν εκτός, ο πρώτος από την γαλλική Ρεν και ο δεύτερος από την αγγλική Ουέστ Χαμ. Αποτέλεσμα πήρε μόνο ο ΠΑΟΚ (φώτο), μια ισοπαλία στην Τούμπα από την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου. Την σκωτσέζικη Αμπερντήν, η οποία στην προηγούμενη αγωνιστική είχε χάσει στην έδρα της από την ελληνική ομάδα. Συμπέρασμα; Οι ελληνικές ομαδάρες είναι αυτές που είναι στην Ευρώπη. Δεν έχουν κάνει ούτε μισό του μισού βήμα μπροστά. Ποιος το λέει αυτό; Ποιος άλλος παρά τα αποτελέσματα στο γήπεδο.
Και να γινόταν η έκπληξη και οι ελληνικές ομαδάρες να έπαιρναν καλό βαθμό στην Ευρώπη, το κάτι τι περισσότερο, πάλι θα έπρεπε να ήταν επιφυλακτικοί οι κριτικοί. Πρόοδος δεν σημαίνει καλά αποτελέσματα και πρόκριση μια κάποια χρονιά, αλλά σε σταθερά επίπεδα μια κάποια άνοδος. Όχι πισωγύρισμα.
Μη μιλάνε για ατυχία και αδικία. Αυτά δεν είναι προνόμιο μόνο των ελληνικών ομαδάρων. Και οι ξένοι αντίπαλοι, που δεν είναι ομαδάρες, είναι άτυχες και σε κάποιες περιπτώσεις τους αδικεί το αποτέλεσμα. 
Διαβαστε ακομα:

ΑΠΟΨΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ, ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ...