ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ''4'' ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

 
Χωρίς πολλά λόγια. Τέσσερις είναι οι διεκδικητές του πρωταθλήματος. Και οι ''4'', αλλά ο καθένας τους έχει τις αδυναμίες του. Για όποιον βλέπει το τόπι και έχει καθαρή ποδοσφαιρική σκέψη κάνει την ανάλυση του. Ποτέ την πρόβλεψη του! Αυτή απαγορεύεται στη μπάλα.
 
Ο ΠΑΟΚ είναι ο περισσότερο αξιόπιστος αντίπαλος μέχρι σήμερα. Μετά τις 15 αγωνιστικές. Γιατί; Όχι, βέβαια, διότι προηγείται στη βαθμολογία. Αν το πούμε αυτό τότε είμαστε της πλάκας.
Μια αποτυχία έχει μόνο ο ΠΑΟΚ. Στο ζύγι και στο κυνήγι του τίτλου δεν μετράνε οι επιτυχίες, αλλά οι αποτυχίες. Επειδή περισσότερο κρίσιμο στοιχείο είναι τα μείον κάθε ομάδας, όχι τα συν. Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, έχασε στην Κρήτη από τον ΟΦΗ. Ήττα που πονάει σε ομάδα πρωταθλητισμού. Έχασε εκτός και από την ΑΕΚ, αλλά αυτό το αποτέλεσμα δεν λαμβάνεται υπ' όψιν διότι είναι ντέρμπυ. 
Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που περισσότερο από τις άλλες τρεις αξιοποίησε το βάρος της φανέλας του. Βασικό αυτό. Κάτι που έλειψε από τον Ολυμπιακό, κι ακόμα περισσότερο από την ΑΕΚ. (Στη φώτο, ο αποχαιρετισμός του Γιοβάνοβιτς) 
Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει τρεις ήττες, και έχει ήδη δυο αποτυχίες. Ήττες από ΑΕΚ στη Λεωφόρο και εκτός από Άρη και Ατρόμητο. Οι αποτυχίες του είναι οι δυο εκτός έδρας ήττες, αποτελέσματα ανεπιτυχή για ομάδα πρωταθλητισμού. Βαθμούς έχασε ο Παναθηναϊκός και από τον ΠΑΟΚ με το ''Χ΄' στον ΠΑΟΚ.
Ο Ολυμπιακός έχει τρεις αποτυχίες. Την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 4 - 2 στο Φάληρο και τα ''Χ'' εκτός με Βόλο και Ατρόμητο. Απώλειες είχε στο ''Χ'' εκτός με την  ΑΕΚ. Έχασε και από την... εξέδρα του ο Ολυμπιακος, με το μηδενισμό του στο ντέρμπυ με τον ''αιώνιο'' αντίπαλο.
Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ στα 15 ματς έχει 5 αποτυχίες!!!. Σε πέντε αγώνες δεν πήρε τη νίκη, που είναι αναμενόμενη για ομάδα κορυφής. Με Πανσερραϊκό ''Χ'' εντός και εκτός, επίσης εκτός ισοπαλία με Κηφισιά, Παναιτωλικό. Και, τέλος, ήττα με ΟΦΗ, τη μοναδική. 
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΦΑ...