ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ''4'' ΘΑ... ΓΛΥΣΤΡΗΣΕΙ

 
Πρωτάθλημα ξανά. Επιτέλους! Και μπάλα θα δούμε, και θα περιμένουμε το στραβοπάτημα τουλάχιστον του ενός από τους τέσσερις διεκδικητές του τίτλου. Ποιος το λέει αυτό; Ο κανένας. Δεν χρειάζεται να μας το πει κανείς.. σχετικός. Πάντα μετά τις γιορτές και ό,τι συνοδεύουν αυτές, η έκπληξη είναι εδώ.
Ύστερα είναι και η πραγματικότητα του πρωταθλήματος. Δηλαδή; Συνήθως κάθε αγωνιστική δν κερδίζουν και οι τέσσερις. Ακόμα κι αν παίζουν με αντιπάλους του χεριού τους. Αυτό μας λέει η πραγματικότητα.
Στις 4, λοιπόν, σήμερα ο Ολυμπιακός παίζει στη Λαμία και στις 7 η ΑΕΚ στην έδρα της με τον Βόλο. Στις 8 ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα με τον ΟΦΗ και τέλος στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό κάνει πρεμιέρα ο Τερίμ κόντρα στον ουραγό ΠΑΣ Γιανινα.
Κερδίζουν και οι τέσσερις. Δεν το ξέρεις. Ποιος από τους ''4'' έχει περισσότερες πιθανότητες να γκελάρει. Απαγορεύονται οι προβλέψεις στη μπάλα. Σωστό. Με βάση τα δεδομένα λέμε αέρα πατέρα ότι η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στο.. γλύστρημα. Και γιατί είναι δύσκολη στο γκολ, έχει πετύχει τα λιγώτερα τέρματα, Και βρίσκεται στο φεγγάρι των απωλειών με κατώτερους αντιπάλους.
Διαβαστε ακομα:

ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ, ΠΟΤΕ!