ΑΕΚ - ΠΑΟ, ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟ...

 
Δεν το έχουμε συνηθίσει αυτό... Δυο ματς κάθε εβδομάδα, και μιλάμε για ματσάρες. Και μμε, και κόσμος, και ποδοσφαιριστές. Δεν γίνεται διαφορετικά, πως αλλοιώς να χωρέσουν πρωτάθλημα και κύπελλο, και Ευρώπη. Ο Παναθηναίκός είναι μπροστά στη βαθμολογία, καρφωτός για τίτλο, για τίτλους και απειλείται ανοιχτά να χάσει την πρωτοπορία στο πρωτάθλημα και την Τετάρτη το βράδυ να μείνει σέκος και στο κύπελλο.
Μετά από 17 παιχνίδια οι πράσινοι προηγούνται με 40 πόνους κι ακολουθεί με 38 η πρωταθλήτρια ΑΕΚ. Το σκηνικό θα άλλάξει έτσι ή αλλοιώς, πιθανόν να μείνει το ίδιο, ανάλογα πως θα κάτσει η μπίλια στο αποψινό ντέρμπυ. Στην Φιλαδέλφεια και την κόντρα ΑΕΚ- Παναθηναϊκός.
Παραμύθια! Με ισοπαλία ναι μεν θα διατηρηθεί η βαθμολογική διαφορά, αλλά νικητής θα αναδειχθεί ο φιλοξενούμενος. Και χαμένη η ΑΕΚ διότι δεν κατάφερε να κερδίσει στην έδρα της και να καβαλήσει στη βαθμολογία τον αντίπαλο. Παραμύθια!!! Και να κερδίσει ο Παναθηναϊκός τίποτα δεν τελειώνει, και για τους δυο αντιπάλους, και για τους δυο άλλους, τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, Ο πόλεμος θα συνεχιστεί... Αυτό θέλουμε, άλλωστε. 
Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ...