ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΕΤΡΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ!

 
Δεν θα πω τι τρέχει, ποτέ δεν ήμουνα κίτρινος και κουτσομπόλης γειτονιάς. Μόνον να σημειώσω πως δεν αποκλείεται να έχουμε ρεπετισιόν σκηνικό, όπως πριν από 30 χρόνια. Αυτό να το αποκαλύψω, μάλιστα όταν ο υπαίτιος του σκανδάλου δεν είναι πια στη ζωή.
Η εθνική ομάδα βρίσκεται στις ΗΠΑ για το μουντιάλ του 1994. Η κυρία σύζυγος στην Αθήνα, και κάτι φτάνει στο αυτί της, ότι ο άνδρας, μέλος της αποστολής, την έχει βρει με μια μεταφράστρια. Ονόματα δεν λέμε, ούτε αν ο εν λόγω επιβήτορας είναι ποδοσφαιριστής, προπονητής, παράγοντας, δημοσιογράφος, γιατρός, μασέρ.

Η απατημένη σύζυγος κουμπώνει την πληροφορία, ότι πράγματι ο σύζυγος ξεσκίζεται κάθε βράδυ. Φθάνει στο ξενοδοχείο της Βοστώνης η κερατωμένη, αλλά την εμποδίζουν οι σεκιουριτάδες. Είμαι η τάδε, αφήστε με να περάσω, διαφορετικά θα τα σπάσω όλα, ό,τι βρίσκω μπροστά μου, υποθάλπετε μοιχεία, κι άλλα τέτοια για σώου θεατρικό.

Πράγματι, η σύζυγος μπουκάρει στο δωμάτιο του συζύγου και τα έκανε όλα λίμπα. Τον τσάκωσε στο κρεβάτι με την μεταφράστρια, την “Πέτρα”. Από τότε όλοι στην εθνική ομάδα την λέγανε έτσι, “Πέτρα”, ότι ήταν η πέτρα του σκανδάλου.

Περιττή πληροφορία. Μετά το επεισόδιο η “πέτρα”, η εν λόγω μεταφράστρια  ζευγάρωσε, επίσης στο παράνομο, με τον μεγάλο διαιτητή Βοτρώ. Γιατί θυμήθηκα την περίπτωση; Προβλέπεται το ίδιο ή παρόμοιο σκηνικό να επαναληφθεί, όχι στην εθνική ομάδα αυτή τη φορά.
Διαβαστε ακομα:

ΟΥΤΕ ΑΓΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΦΑΙΡΟ, ΟΥΤΕ ΒΡΩΜΙΚΟ