ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

 
Παντρεύεται το κορίτσι από έρωτα μεγάλο και παθιασμένο, όμως μετά από κάποιους μήνες ο σύζυγος άρχισε και την κοπανάει. Δεν έχει καμία σημασία για ποιο λόγο τρώει ξύλο η κυρία. Επειδή έκαψε το φαγητό, αργεί να ξυπνήσει, ξοδεύει πολλά. Ό,τι κι αν του φταίει του άνδρα είναι αδικαιολόγητος όταν σηκώνει χέρι. Δεν σου κάνει η κυρία; Την χωρίζεις. Και η άλλη, αφού έμπλεξε με ανώμαλο, τον χωρίζει. Δεν υπάρχει κάτι άλλο.

Να απαγορευθεί δια νόμου το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Τι ρεζιλίκια είναι αυτά! Θες ποδόσφαιρο; Καλώς. Αν, όμως, το θες για να παίζεις εσύ κι όχι οι παίκτες, το απαγορεύω. Στο φινάλε ομολογώ πως δεν είμαι σε θέση να εμποδίσω τις αθλιότητες. Δεν αποκλείεται αύριο να προκύψουν και σε παιχνίδια χωρίς θεατές.

Απλά είναι τα πράγματα. Έφθασε το πράμα, μην το ψάξουμε τώρα το γιατί, να γίνεται πρωτάθλημα και ο κάθε έτσι κι αλλοιώς να έχει τους δικούς του λόγους να μην παίζεται πολιτισμένα το έργο  Που θα πάει αυτή η βιόλα; Απαγορεύεις το ποδόσφαιρο! Αυτό λέω. Κι εμείς που γουστάρουμε τη μπάλα, θα βολευτούμε, θα θεοβολευτούμε με το ξένο ποδόσφαιρο.

Διαβαστε ακομα:

Η ΜΑΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΣΤΗΝΕΙΣ ΕΝΑ ΜΥΘΟ