ΤΟ ''ΜΥΣΤΙΚΟ'' ΤΟΥ ΜΑΣΕΡ ΣΤΟΝ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ

 
Στον προγραμματισμό της η ομάδα αποφασίζει να πάει μ’ αυτόν προπονητή και μ’ αυτούς τους παίκτες. Χρειάζεσαι και τον γυμναστή. Και τον γιατρό. Και τον διατροφολόγο, που πιθανόν να εκτελεί και καθήκοντα ντοπαριστή. Μέσα και ο μασέρ. Ώπα!  Σιγά που θα ασχοληθεί ο πρόεδρος και ποιος θα είναι αυτός που ασπρίζει τις γραμμές. Και ποιος θα μαζεύει τις μπάλες μετά την προπόνηση.

Είσαι λάθος, κύριε. Ο μασέρ μπορεί να κάνει μπουρδέλο την ομάδα. Περισσότερο από τον προπονητή εκείνος έχει πιο στενή, την πιο διαπροσωπική επαφή με τον ποδοσφαιριστή, τον κάθε ποδοσφαιριστή. Ο μασέρ. Πήρες χαμπάρι;

Σκέψου να έχεις στα αποδυτήρια έναν ρουφιάνο μαλλάκτη. Κάποιον που «κάτι» ακούει από έναν παίκτη, όσο του τρίβει τα μπούτια, και μετά να το μεταφέρει σ’ έναν άλλον παίκτη. Κι αυτό το «κάτι» τσιμπάει το αυτί του μασέρ και το διαστρεβλώνει σκόπιμα ή το μεγαλοποιεί. Είτε επειδή είναι ανώμαλος στη ψυχή ο εν λόγω μασέρ, ένας νοσηρός μαλάκας, είτε διότι θέλει να κάνει την πλάκα του. Λειτουργεί πιο βρώμικα και από ρουφιάνο.

Σκέψου ,λοιπόν, ο μασέρ όσο περιποιείται έναν ποδοσφαιριστή να ρίξει ένα υπονοούμενο ότι πηδιέται η γυναίκα του από συμπαίκτη, από τον προπονητή, απ’ τον πρόεδρο.

Διαβαστε ακομα:

ΚΑΙ ΟΙ ''4'' ΕΦ' ΟΠΛΟΥ ΛΟΓΧΗ.....