ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ.. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΙ

 
Τέρμα και τελείωσε. Το κανονικό ποδόσφαιρο το βλέπουμε μόνο στην Ευρώπη. Αν περιοριστούμε στην Ελλάδα, τότε θα ξεχάσουμε την αλήθεια της μπάλας  Το ποδόσφαιρο είναι σοβαρό πράμα και απαγορεύεται η μπουρδολογία. Ό,τι σαλιαρίσεις πριν το ματς είναι μπουρδολογία. Αν αξίζει κάτι τον κόπο, αν, τότε μετά τη λήξη του αγώνα θα μιλήσουμε. 

Τέλος πάντων.  Σ’ αυτήν την πουτάνα την Ευρώπη, εδώ και 80 χρόνια δεν έχει πέσει ούτε ντουφεκιά. Μιλάμε για πόλεμο, όχι για σαματάδες πολιτικούς, διαδηλώσεις, απεργίες, πορείες κι άλλες τέτοιες ταραχές. Οκτώ δεκαετίες κάργα συμπληρωμένες βασιλεύει η ειρήνη σ’ αυτή τη ξεφτυλισμένη ήπειρο.

Για ποδόσφαιρο ξεκίνησα να μιλήσω, αλλά σε συλλαμβάνω ανυπόμονο, αγαπητέ, επειδή χαρακτηρίζω πόρνη την γριά ήπειρο. Είμαι επιεικής, δεν λέω το βαρύτερο. Τον πλανήτη τον έχουν αιματοκυλήσει εδώ και 1.500 χρόνια οι λαοί της λευκής φυλής, η πιο πρόστυχη ανθρώπινη φάρα.

Κι έφθασε το πράμα να χαιρόμαστε ποδόσφαιρο! Ναι, να πλακώνονται εθνικές ομάδες, και κλαμπ οπαδών, μάζες οπαδών για το ποδοσφαιρικό δρώμενο. Αυτή είναι η υπέρτατη επιτυχία του αληθινού πολιτισμού. Αράζουμε στις πολυθρόνες όλοι οι Ευρωπαίοι για να παρακολουθήσουμε κάποιους να κυνηγάνε τη μπάλα. Αυτό θέλουμε. Η φρίκη του αληθινού πολέμου με τα εκατομμύρια νεκρούς, την πείνα και τη δυστυχία, υποκαταστάθηκε με τα ντέρμπυ στο γήπεδο με το γρασίδι. Αυτή είναι η επιτυχία.

Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ''ΓΑΒΡΟΥΣ'' ΚΑΙ ''ΒΑΖΕΛΟΥΣ''