ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΖΩΝΗ... ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ

 
Champions league απόψε, στη φάση των ''16'' Αν τα παιχνίδια ήταν για τους ''8'' θα ήταν καλύτερα. Έτσι πάει. Κι ακόμα καλύτερα αν πλακωνόντουσαν για την πρόκριση στα ημιτελικά ή  τον τελικό. Έτσι πάει. Ποδόσφαιρο είναι αυτό, όσο πιο κρίσιμο. όσο μεγαλύτερη αξία έχει η αναμέτρηση, τόσο υψηλώτερο το ενδιαφέρον. όποιοι κι  αν είναι  οι αντίπαλοι.
Και από την προσεχή σαιζόν αλλάζουν τα κόζα στο τσάμπιονς λήγκ. Θα το κάνουν περισσότερο ελκυστικό. Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει πιο δύσκολη η ζωή των ελληνικών ομάδων Καλώς! Με το ποδόσφαιρο είμαι, άρα θέλω σφαγές. Να χύνεται αίμα. Θεατής είμαι, όχι οπαδός. Θιασώτης του  έργου. Όποιο κλαμπ βγει από τα  αποδυτήρια. Η Μάντσεστερ Σίτυ με ρόστερ πάνω από ένα δις ευρώ και η Κοπεγχάγη των 85 εκατομμυρίων. Η περισσότερο ακριβή ομάδα και η πιο φτηνιάρκη των ''16''  Οι δυο τους θα συναντηθούν απόψε στις 10 στην πρωτεύουσα της Δανίας, Στη φώτο από προηγούμενο παιχνίδι των δύο ομάδων στην Αγγλία, το 5-0 της Σίτυ και δυο γκολ, τα πρώτα δυο της πεντάρας, με σκόρερ τον Νορβηγό Χάλαντ.
Σήμερα, λοιπόν, και αύριο ματσάρες του champions league., ζώνη απαγορευμένη για ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Αυτές θα τις απολαύσουμε μεθαύριο Πέμπτη, αφού θα έχουμε γιορτάσει τον Βαλεντίνο. Άσχετο. 
Διαβαστε ακομα:

ΑΓΩΝΑΣ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΦΥΣΗΣ