ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΣΕ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ

 
Τι μας λένε! Ότι μαφιόζοι της νύχτας είναι, λέει, μπλεγμένοι σε στημένα ματς στο ποδόσφαιρο. Και σ' άλλες βρωμοδουλειές σχετικές με τη μπάλα. Δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα. Μη βγάζουν συμπεράσματα από μεμονωμένα περιστατικά. Η αλήθεια είναι πως στον κόσμο της παρανομίας υπάρχει κώδικας. Διαφορετικά δεν επιβιώνει ο κλάδος επαγγελματικά. Δεν μπαίνει, δηλαδή, ο κακοποιός σε ξένα χωράφια. Κάτι τέτοιο είναι αιτία πολέμου. Η αμφισβήτηση μιας περιοχής υπό τον έλεγχο συγκεκριμένου αρχισυμμορίτη, πολύ περισσότερο όταν αυτός έχει την ευλογία της αστυνομίας. 
Ο κάθε μαφιόζος στο είδος του. Όχι αυτός που π.χ. τα παίρνει από τα σκυλάδικα να είναι μπλεγμένος, να εμπορεύεται λαθραία τσιγάρα, να βάζει μπόμπες σ' όσους χρωστάνε σε τοκογλύφους, να έχει σχέση με την πορνεία.
Κάποιος μπράβος συνόδευε παράγοντα σωματείου. ΜαζΊ τους κι ένας σεσημασμένος οργανωμένος οπαδός. Πού είναι το περίεργο; Όπως οι νεολαίες των κομμάτων γεννάνε τους αυριανούς υπουργούς κι αποτελούν τα νυχτερινά σχολεία των αυριανών πτυχιούχων πολιτικών, προορισμένων να βλάψουν την Ελλάδα. Έτσι και στους «Σύνδεσμοι Φιλάθλων» βρίσκει μπουμπούκια ο πρόεδρος της ΠΑΕ και τα χρησιμοποιεί στις βρώμικες δουλειές. Για το καλό της ομαδάρας, βέβαια.

Το «μπουμπούκι» του Συνδέσμου Φιλάθλων είναι «επαγγελματίας» και ανήκει σε συμμορία εκτός ομάδας, με συγκεκριμένο αντικείμενο παροχής υπηρεσιών, απλά στρατεύεται για τις επικίνδυνες αποστολές της ΠΑΕ.

Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΤΟΥ ΟΠΑΔΟΥ ΛΟΡΕΝΣΟ