ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ... ΞΥΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ

 
Καλός ήταν για τον Παναθηναϊκό ο Σέρβος Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αλλά το αφεντικό της ΠΑΕ ήθελε καλύτερο στον πάγκο. ΄Όπως και να το κάνεις είναι ρίσκο να διώξεις τον καλό, για να βάλεις στη μέση της σαιζόν τον καλύτερο.. .Τον Τούρκο Φατιχ Τερίμ (Στη φώτο, Αλαφούζος και Γιοβάνοβιτς). Ρίσκο, το απόλυτο ρίσκο διότι στο ποδόσφαιρο δεν αρκεί ο καλύτερος να αποδειχθεί σίγουρα ότι είναι πράγματι ο καλύτερος.  Για ποια απόδειξη γίνεται λόγος, άλλωστε.
Που βρίσκεται σήμερα η ομάδα με τον καλύτερο του Γιοβάνοβις, τον Τερίμ; Προς το παρόν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και στον τελικό του κυπέλλου. Υπ' όψιν ότι ο Παναθηναϊκός είχε φτάσει στον τελικό του κυπέλλου και το σήκωσε στην πρώτη κιόλας σαιζόν του Σέρβου, το καλοκαίρι του 2021. Την  περασμένη σαιζόν η ΑΕΚ πήρε και τα δυο, πρωτάθλημα και κύπελλο.
Δεν ισχύει το ποιος είναι καλύτερος για Παναθηναϊκό, Γιοβάνοβιτς ή Τερίμ. Επειδή μια ομάδα δεν κρίνεται παρά μόνο σε σύγκριση με τους αντιπάλους. Όπως και να έχει η δουλειά, όπως και να κάτσει, στο τέλος θα τον ξουρίσουν τον γαμπρό. Θα πουν ορισμένοι ότι καλώς αντικαταστάθηκε ο Ιβάν, κακώς φέρανε τον Φατίχ.
Τρίτος σήμερα στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός, αύριο πιθανόν να βρεθεί τέταρτος, πιθανόν να τερματίσει πρώτος. Όλα μέσα είναι, τίποτα δεν αποκλείεται.
Διαβαστε ακομα:

ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΟ ΦΡΕΝΟ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ...